NBA Top 5 - Jokić na posteru

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 23.01.2017.
14:23
Izvor: Sportske.net

Taunsova posterizacija srpskog reprezentativca se našla međđu pet najboljih poteza večeri, ali ne možemo da se ne zapitamo zbog čega ponovo nema čarobne asistencije asa Denvera.

Beta/AP Photo/Cliff Grassmick
Beta/AP Photo/Cliff Grassmick

Povezane vesti

Nije se igralo mnogo utakmica u noći između nedelje i ponedljka u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i verovatno je to razlog što je izašao top 5, a ne top 10.

Potez večeri je kucanje pleja Orlanda Elfrida Pejtona u lice 'bananamenu' MekGiju, centru Voriorsa.

Umesto da njegova lucidna asistencija bude na ovoj listi, Nikola Jokić se našao u neslavnoj ulozi. Najbolji igrač Minestore Karl-Entoni Tauns ga je stavio na poster.

Mesto na listi najatraktivnijih poteza zauzeli su Aron Gordon iz Orlanda, već pomenuti MekGi iz Voriorsa, koji je snažno zakucao na asistenciju Stefa Karija, kao i Kris iz Reptorsa kome je Voren bacio alley oop.

Uživajte!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
16:42

Stefan Birčević će propustiti derbi narednog kola ABA lige u Podgorici. Krilni centar Partizana nesportski je reagovao na provokacije trenera FMP-a, Branka Maksimovića, pa su igrači oba tima u subotu veče morali da smiruju reprezentatica Srbije.nnPo pravilima ABA lige, posle prijave arbitra Jovčića, Birčević automatski neće igrati za crno-bele protiv Budućnosti zbog suspenzije, dok je trener ekipe iz Železnika prošao bez sankcija. Sta je bre ovo, dokle vise ovakav tretman prema nama?!