Nema stajanja - Drugi meč ima još veći značaj! (18.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.04.2017.
11:03
Izvor: Sportske.net

Drugi čin finalne predstave regionalne košarkaške lige na programu je u utorak uveče, a crveno-beli nakon startnog trijumfa dočekuju drugu utakmicu sa još jačim imperativom pobede.

Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Manje od 24 časa imaće košarkaši Crvene zvezde mt:s i Cedevite za odmor između prve i druge utakmice finalne serije regionalne ABA lige, ali to nije nešto na šta će se obazirati.

Finalisti regionalnog takmičenja razmišljaju isključivo o trofeju i plasmanu u Evroligu, a nakon jučerašnje pobede na startu serije korak bliže ostvarenju tog cilja nalazi se Crvena zvezda mt:s.

Nećemo rekapitulirati sinoćnu utakmicu ponovo, za one koji je nisu odgledali izveštaj se nalazi OVDE!

Posle startnog trijumfa crveno-beli moraju da uđu u večerašnju utakmicu sa još jačim imperativom pobede, ukoliko je to ikako moguće, pošto bi eventualni neuspeh ubrizgao veliku dozu samopouzdanja igračima Cedevite pred selidbu finalne serije u Zagreb.

Kadrovska situacija u ekipama iz Beograda i Zagreba i večeras će biti identična sinoćnoj, što znači da će goste sa klupe predvoditi Mršićev pomoćnik, te da na terenu neće biti Stefana Jovića, Rajana Boutrajta i Marka Arapovića.

Jedina razlika u odnosu na jučerašnju utakmicu je ta što večerašnji meč počinje pola časa ranije, od 18 časova i 30 minuta.

Sreda će za finaliste biti slobodan dan, a finalna serija se nastavlja trećom utakmicom koja je na programu u četvrtak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Predrag Matić
Tuesday, 11.04.2017
11:19

Raspored je sramotan!! nKvalitetniji smo, što se juče jasno videlo...duža klupa te Katić, Žganec, Begić.. Tu smo u prednosti OGROMNOJ... nSvaka čast ovim momcima, rešavajte ovo u 3 utakmice i na mali odmor da idete i te kako zaslužen!