Nema više neporaženih, Partizan ukrotio "pantere"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.11.2019.
21:54
Izvor: Sportske.net

Sjajna utakmica u "Pioniru".

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Nema više neporaženih ekipa u ABA ligi, a tek je peto kolo.

Ekipa Partizana je uspela da savlada FMP iz Železnika u "Pioniru" pred oko 6 hiljada navijača rezultatom 90:85.

Zagorac je imao dobar početak meča, nakon zakucavanja pogodio je još jednom za dva poena, a onda su usledile tri trojke "pantera" preko Radanova, Reta i Ulubaja.

Gosti su bili u konstantnoj prednosti tokom čitave prve deonice, sve do samog kraja kada je hala "eksplodirala" nakon zakucavanja Mozlija za 16:15.

Ipak, Ilija Đoković je imao svoj mini-šou sa pet poena i odveo je na mali odmor ekipu FMP-a kao pobednika prve deonice.

Pejners se pronalazi u crno-belom dresu, pogodio je novu trojku za izjednačenje, pa je pogodio i dodatno slobodno bacanje. Gledali smo rezultatsku klackalicu sve do poena Uskokovića i Radonova, ali se Partizan vratio u igru preko Mozlija.

U nastavku gosti opet vode na startu, nakon poena Jeremića bilo je i +5, ali je Partizan preko Jaramaza uspeo da se vrati i da preokrene rezultat.

Crno-beli su zahvaljujući dobrim minutima Birčevića došli do pet poena prednosti, a nakon zakucavanja Jaramaza bilo je sedam poena prednosti pred ulazak u poslednju četvrtinu duela.

Maksimalnih +7 crno-beli su imali nakon poena Pejdža, potom je bilo i +8, ali su se gosti vratili preko Đorđevića. Gordić je održavao prednost Partizana dobrim šutem, ali je FMP imao sjajnog Aleksu Radanova koji je vezao šest poena pa je uveo utakmicu u neizvesnost u poslednja dva minuta.

Partizan je bio bliži pobedi nakon slobodnih bacanja Jaramaza i poena Rašona Tomasa, a nakon novih promašenih šuteva FMP-a i zakucavanja Zagorca bilo je jasno da će crno-beli slaviti.

Fantastičan je bio Rašon Tomas sa 23 poena, 5 skokova i indeksom 31. Gordić je dodao 15, Jaramaz 10, a Zagorac 8 poena i 7 skokova. Kod ekipe FMP-a Radanov odličan sa 18 poena, Ulubaj 11 poena, 6 skokova i 4 asistencije.




Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 03.11.2019
03:42
avatar
nemam pojma
Sunday, 03.11.2019
00:02

Dobro je kad se pobedi uz slab šut, posebno za tri poena, uz odličan šut na drugoj strani. KKP je bio nekompletan uz to, nisu igrali ni Novica, Parahovski, Volden i novajlija Bel. Nadam se da će sad da se diže forma, kad će biti više vremena za trening.

avatar
Saturday, 02.11.2019
23:11

Ovaj fmp je mnogo bolji od svoje filijali fmp 2

avatar
England
Saturday, 02.11.2019
23:10

Jel Parahouski leti ili sta se desava? Danas bi bio od pomoci jer fmp nema taj tip teskog centra mogao bi da dominira u reketu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.11.2019
22:55

Rašo Grobare, Tomiću Srbine - Raša Tomić #25