Neočekivana reakcija trenera Mornara posle poraza od Zvezde, ''delije'' će ispaštati?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.11.2019.
20:46
Izvor: Sportske.net

Nije bilo neizvesnosti tokom meča, Zvezda je bila znatno bolji rival, pa se ovakve poruke na konferenciji za medije nisu očekivale.

aba-liga.com/Petrol Olimpija
aba-liga.com/Petrol Olimpija

Povezane vesti

Ekipa Mornara bila je potpuno nadigrana večeras u hali ''Aleksandar Nikolić'' u duelu sa Crvenom zvezdom.

Aktuelni šampion je slavio sa ubedljivih 105:82, a posle meča na pres konferenciji trener Mornara Mihajlo Pavićević je posebnu pažnju posvetio poslednjim sekundama utakmice, kada je Odžo poentirao na asistenciju Čovića, iako su gosti očekivali da će crveno-beli samo sačekati kraj utakmice, bez želje da dodatno dotuku protivnika.

''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Zaista zasluženo, samo mi zaista nije jasan ovaj poslednji koš. Ali, ako su oni tako odlučili...'', počeo je Pavićević.

Međutim, ono što je iznenadilo, jeste njegova poruka Zvezdinim navijačima, a sve zbog ovog poslednjeg poena.

''Nemojte posle da kukaju kada i mi u Baru budemo spremni. Budite sigurni da će ta utakmica u Baru zbog onog koša biti mnogo drugačija.

Mi smo najkorektnija sredina, ja to poštujem, ali nama taj koš znači i mi ćemo uraditi sve da im vratimo istom merom

Ovo je sportska ljutnja, ovo nije ljutnja. Radi se o korektnosti. Ja imam pitanje - Jesmo li zaslužili to zbog naše korektnosti? Uvek smo lepo dočekivali navijače Zvezde.

U Podgorici ne uđe ni jedan navijač, u Baru Zvezda igra pred domaćom publikom i mi smo se na to ponosili. Sada, neće ni jedan ući'', poručio je Pavićević.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Monday, 25.11.2019
22:46

Jaki klub kad trener odlucuje ko ce uci u halu.

avatar
ViniciusJR
Monday, 25.11.2019
22:21

Pavicevic je prije svega jedan los trener i ne gotivim ga, ali ovaj zadnji potez Covica i Odza uopste nije trebao, na 20razlike...

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 25.11.2019
22:03

Kompleksasi ajde paljba,veciti osvetnici u pokusaju,pun mi je k. vas takvih,ne mora niko da udje,evo bas smo se uplasili,ajde teraj dalje,koga briga za ove ovakve.