Nerešeno na poluvremenu, hoće li pomoći NJEGOVA podrška?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.08.2016.
17:13
Izvor: Sportske.net

Srpske košarkašice vode veliku borbu za bronzanu medalju sa selekcijom Francuske na Olimpijskim igrama, a posle 20 minuta igre rezultat je nerešen. Sa tribina im stiže specijalna vrsta podrške.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije započela je od 16.30 borbu za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Aktuelne prvakinje Evrope odlično su otvorile meč i stekle dvocifrenu prednost već sredinom prve četvrtine ali je potom usledio prazan hod.

Reprezentativke Francuske iskoristile su "prazne minute" našeg nacionalnog tima da se vrate u igru sredinom druge četvrtine, ali je posle 4 i po minuta bez poena Ana Dabović trojkom prekinula "post" Srbije.

Nakon 20 minuta igre rezultat je nerešen (27:27) pa nas u drugom poluvremenu očekuje borba "od nule".

Nadamo se da će naše "Lavice" izdržati do kraja, a verujemo da će i podrška sa tribina odigrati bitnu ulogu u borbi za bronzanu medalju.

Naše najbolje košarkašice sa tribina bodri selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević sa svojim saradnicima, a tu je i ministar sporta i omladine Vanja Udovičić.

Aleksandar Djordjevic
Foto: fiba.com






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Đorđe Čvarkov
Saturday, 20.08.2016
17:29
avatar
Rise up
Saturday, 20.08.2016
17:19

Ofanzivnim skokom su nas bas nadjacale prvo poluvreme i dosta poena nam tako dali.Inace igramo dobro,borimo se, verujem da mozemo do pobede.