Netsi ponovo bolji od Lejkersa, Dejvis uplašio LeBrona i drugove

Autor: Nikola Miloradović
subota 12.10.2019.
16:50
Izvor: Sportske.net

"Jezeraši" zaustavljeni na ispod 80 poena.

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Bruklin Netsi su nedavno bez pomoći Kajrija Irvinga i Krisa Laverta savladali LA Lejkerse, danas su dve ekipe odigrale revanš i ponovo je četa Kenija Etkinsona bila bolja.

Meč je i ovoga puta odigran u Kini, a Netsi su slavili sa 91:77.


Odlepili su se na poluvremenu, kada su stekli 11 poena viška, do kraja su uspešno zadržavali suficit, te su zasluženo slavili i bez pomoći Kajrija Irvinga, dok je Lavert ovoga puta nastupio i bio najbolji na parketu.

Loša vest za Lejkerse je da je povredu doživeo Entoni Dejvis, koji je na terenu proveo 12 minuta i za to vreme zabeležio šest poena, tri skoka, dve blokade i jednu ukradenu loptu.

U pitanju je povreda palca, videćemo kolika pauza čeka sjajnog centra "Jezeraša".

Kao što smo napisali, najbolji u redovima Netsa bio je Kris Lavert sa 22 poena, pratio ga je Torean Prins sa 14 poena, bivši košarkaš Cedevite Džanan Musa dodao je sedam poena.

Dodajemo da se Irving povredio u prošloj utakmici, dobio je udarac u predelu lica, a sam susret je počeo sa zaštitnom maskom, te u Bruklinu ništa nisu želeli da prepuste slučaju.

Kod Lejkersa 14 poena Ejverija Bredlija, 11 je dodao Koldvel-Poup, Mekgi je ubacio devet. LeBron je imao skraćenu minutažu, za 12 minuta ubacio je šest poena, uz četiri asistencije i tri uhvaćene lopte.

Netsi imaju 3-0 u predsezoni, Lejkersi su nakon uvodnog trijumfa protiv Golden Stejta doživeli dva poraza od današnjeg rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke