Nije samo Repeša, nova reakcija iz Podgorice: ''Ko piše saopštenja, taj nije sportista!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.04.2019.
10:46
Izvor: Sportske.net, Dnevne novine, cdm

Posle trenera Repeše, i sportski direktor Budućnosti progovorio o svojim utiscima iz ''Pionira''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Sportski direktor Budućnosti i nekadašnji igrač ovog tima Gavrilo Pajović je, poput trenera Jasmina Repeše, razočaran onim što je doživeo u prve dve utakmice finala plej-ofa protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Ne samo što je njihov tim deklasiran na parketu, postoji još nešto što ih je razočaralo, a to je ponašanje gledalaca na tribinama, o čemu je Repeša odmah posle meča opširno govorio.

Sada je u izjavi za ''Dnevne novine'' svoje utiske izneo i Pajović, koji tvrdi da za 30 godina koliko već gostuje u ''Pioniru'', ništa slično nije doživeo.

''Nikada to nije bilo kao sada. Tako je bilo na prvom, a naročito na drugom meču. Takav vid mržnje prema našoj ekipi, šampionu ABA lige, učesniku Evrolige koji dolazi iz Crne Gore. Mislio sam da to ne može da se desi.

Nazivani smo Šiptari, Turci… Niko iz naše familije bliže nije ostao pošteđen psovki. Bukvalno od cele dvorane. To je nešto što mora da zabrinjava. O pljuvanju igrača i stručnog štaba da ne pričam'', objašnjava Pajović, a prenosi i portal CDM.

On tvrdi da ono što se prošle godine dešavalo u Podgorici ''nije ni 10 odsto onoga'' što je viđeno u Beogradu, a kao razlog zašto je do svega toga došlo vidi i saopštenja u medijima pre meča, vezano za izbor sudija i slično.

''Učestvovao sam u Evroligi kao igrač, sada kao funkcioner, sportista sam, a ko piše saopštenja taj nije sportista. To niko nije mogao da očekuje.

Prošle godine smo osvojili ABA ligu u ‘Morači’, gde nije bilo ni 10 odsto onoga što je bilo u Pioniru. Nisam se nadao ni da pola toga može da bude'', zaključio je Pajović.

Večeras od 19 časova igra se treća utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige, Budućnost je ovoga puta domaćin, pa je na Podgoričanima da pošalju pozitivan primer kada već toliko potenciraju dešavanja na tribinama ''Pionira''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 17.04.2019
15:30

i mi smo mislili da ne moze da se desi da Crna Gora prizna Kosovo,ali desilo se !!!

avatar
Man united
Wednesday, 17.04.2019
15:18

Који су лицемери ови из Будућности. Невероватно!

avatar
MixEr
Wednesday, 17.04.2019
12:27

Prvo da kažem da što se mene tiče ne opravdavam uvrede niti prostačko navijanje. Malo više prozivanja i navijanja svakako nije loša stvar. Ne kažem da možda neki ljudi jesu preterali i iskreno to osiđujem ako jesu. S druge strane kako seješ tako žanješ...A sad što Milogorci imaju kratko sećanje to je druga stvar.

avatar
MilošPB
Wednesday, 17.04.2019
11:16

Mislio sam da je Budućnost naš sportski prijatelj i bole me psovke koje sam čuo od Gavrila Pajovića. Ako sam ih nečim uvrijedio, izvinjavam im se. Mislim da je nepotreban scenario čelnika Budućnosti, koji prave pritisak i podižu tenzije pred odlučujuću utakmicu i na tome im zamjeram. Pajović je došao do naše klupe i prijetio i zbog toga sam se osjećao naprijatno”, rekao je u aprilu 2015. Repeša.

Pajović, koji je tada bio sportski direktor, kažnjen je jednom utakmicom suspenzije, a Budućnost sa 500 eura.

avatar
Old_school
Wednesday, 17.04.2019
13:24

Da je pravih novinara pa da ga upitaju ovo...

avatar
MilošPB
Wednesday, 17.04.2019
11:15

U aprilu 2015. godine, posle četvrtog meča kada su Zagrepčani izborili majsotricu u Podgorici, Repeša i Pajović su se našči u verbalnom klinču. Žestoko su optuživali jedan drugog.

– Pre početka meča Gavrilo Pajović mi je pretio, psovao, neću ponavljati reči. Šta je razlog, ne znam. Navodno, ja sam nekoga iz Budućnosti vređao posle treće utakmice. To nije moj manir, svi koji me znaju, znaju da nisam takav. Uostalom, ako je neko imao šta da mi prigovori, zašto to nije uradio posle meča u Crnoj Gori ili posle treće utamice. Bole me te stvari, jer sam Budućnost doživljavao kao pravog sportskog prijatelja i zaista ne vidim razlog da se prave tenzije. Žao mi je što su se te tenzije u jednom trenutku prenele i na teren. Nažalost, to je moj utisak ove utakmice, veći nego naša pobeda, koja je potpuno zaslužena, iako smo umalo prokockali veliku prednost – rekao je tada Repeša.

Sve je to demantova Gavrilo Pajović i optužio je Repešu da mu je pretio pre četvrte utakmice.

– Repeši sam skrenuo pažnju da je tokom trećeg meča više puta psovao klupu Budućnosti. Posle toga mi je pomenuo pokojnog oca i vratio sam mu istom merom. Opsovao sam, ali nisam pretio. To je laž… Poštujem i njega i odnos koji imaju dva kluba – izjavio je Pajović.

avatar
Skaut1
Wednesday, 17.04.2019
16:35

Jasno kao dan...prave poštenjačine.