Nije samo Zvezda u problemu, sad se oglasio i FMP!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.02.2021.
21:57
Izvor: Sportske.net

Posle najnovijih vesti postavlja se pitanje hoće li se igrati Kup Koraća?

BETAPHOTO/ABA liga/FMP/MO
BETAPHOTO/ABA liga/FMP/MO

Povezane vesti

Nedugo pošto je Crvena zvezda potvrdila da u njenim redovima ponovo ima zaraženih koronavirusom, zbog čega je odložena evroligaška utakmica protiv Žalgirisa, sa istim problemom suočio se i FMP.

Klub iz Železnika je takođe potvrdio nove slučajeve zaraze koronaviurusom, zbog čega je odložen i meč sa Borcem u okviru ABA lige.

Saopštenje FMP-a tim povodom objavljujemo u celini.

''KK FMP obaveštava javnost da je utakmica 18.kola ABA lige koju je naš klub trebalo da odigra u petak od 20 časova u Čačku protiv ekipe Borca odložena zbog pojave novih slučajeva virusa Covid u redovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Na popodnevnom treningu prvog tima u dvorani "FMP Arena" koji je održan u četvrtak tri člana našeg stručnog štaba i četvorica igrača požalila su se na tegobe i simptome koji ukazuju na zarazu virusom Covid-19 koji je tokom ove sezone već pogodio deo našeg takmičarskog pogona.

Poučeni iskustvom koje smo na našu žalost već imali sa ovim simptomima ovog virusa i obolelima od Covid-19, trening je prekinut, a svi igrači i članovi stručnog štaba su stavljeni na mere kućne izolacije.

U skladu sa novom situacijom u kojoj smo se našli, KK FMP hitno je kontaktirao ABA ligu, dostavio neophodne infromacije. Istovremeno, klub je zakazao PCR i ostale neophodne testove koji će biti obavljeni u petak u 11 časova, kako bi utvrdio zdravstveno stanje tima i stručnog štaba.

O zdravstvenom stanju prvog tima i stručnog štaba, KK FMP pravovremeno će obavestiti javnost...'', navodi se u saopštenju FMP-a.

Podsetimo, za sedam dana bi trebalo da počne takmičenje na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća, ali to sada postaje neizvesno posle problema sa koronom koje imaju i Zvezda i FMP.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke