Nikola Mirotić rasplamsao "Delije"!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 07.09.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

Porodica navija za Zvezdu.

BETAPHOTO/MARKO METLAS/DS
BETAPHOTO/MARKO METLAS/DS

Povezane vesti

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić objavio je na društvenoj mreži Instagram fotografiju svog sina u majici Crvene zvezde.

Nije tajna da je Mirotić u odličnim odnosima sa Crvenom zvezdom čiji navijači su ga uvek dočekali ovacijama, a kada je 2019. stigao u "Pionir", uručen mu je i poklon za posebne humanitarne zasluge. Naime, on je tada dobio priznanje za "zvezdaša godine" za koji kaže da mu je najvredniji trofej u karijeri.

Iako je i sam davno priznao da je simpatizer Partizana, izuzetno poštuje navijače Crvene zvezde i o tome je više puta govorio.

"Od malih nogu sam bio vatreni navijač Partizana. Svi u porodici su bili simpatizeri Crvene zvezde, a ja sam znao samo za crno-bele boje. Bio sam presrećan kada sam došao, odradio trening i odigrao jednu prijateljsku utakmicu za voljeni klub. Gledao me je lično i tadašnji trener crno-belih Duško Vujošević, ali se na kraju nismo dogovorili", pričao je Mirotić 2011. godine.

On je danas podelio fotografiju svog sina Aleksandra u šampionskoj majici Crvene zvezde i jasno je da je sinu ipak srcu bliža crveno-bela strana.

Printscreen/nikolamirotic33

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke