Nikšićani pred Partizan: ''Idemo u goste evropskoj košarkaškoj instituciji!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.10.2015.
19:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana u utorak od 21 čas će odigrati drugu utakmicu pred svojim navijačima u novoj sezoni ABA lige, a poseban motiv imaće i gosti iz Nikšića.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli će protiv novajlije u ABA ligi pokušati da izbore drugu pobedu ove sezone, a kad su u pitanju gosti, iz tabora Sutjeske pred put u Beograd uveravaju da će se hrabro suprotstaviti najtrofejnijoj ekipi u regionu.

Njihov trener Dušan Dubljević veruje i da će nastup pred ''Grobarima'' biti dodatni motiv i za njegove košarkaše da se predstave u najboljem svetlu.

''Utakmica sa Partizanom sigurno je veliki izazov za našu ekipu, jer u goste idemo evropskoj košarkaškoj instituciji.

Znamo svi da Partizan prolazi kroz težak period, da su podmladili tim, međutim oni koji su dobro informisani znaju da se radi o ekipi sa velikim potencijalom, i sigurno će uz najavljena pojačanja podizati nivo svoje igre i  biti konkurentni za gornji deo tabele.

Utakmica sa protivnikom kao što je Partizan, kao i sam ambijent u njihovoj dvorani mnogo motivišu i nadam se većem broju raspoloženih igrača'',
poručio je Dubljević.

Sutrašnji meč u beogradskom ''Pioniru'' Nikšićani dočekuju sa polovičnim učinkom. Posle četiri kola imaju po dve pobede i dva poraza, dok je Partizan ostvario samo jedan trijumf od početka sezone, i to protiv MZT-a na svom terenu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emre Can
Monday, 12.10.2015
22:52

tako je, zna se ko je instutucija.. do sad je najveci klub protiv kojeg su igrali bila buducnost, sto je nista u odnosu na partizan , najveci klub sa ovih prostora.

avatar
Monday, 12.10.2015
21:01

Dubljevicu, kazi nam nesto sto nismo znali...

avatar
Marco Popovich
Monday, 12.10.2015
20:25

''.....evropskoj košarkaškoj instituciji.'' nZnaju svi ko je Partizan!

avatar
Christian Rosenkreutz
Tuesday, 13.10.2015
00:25

Na Balkanu su postojala 4 kluba Jugoplastika, Partizan, Cibona i Bosna, osvajaci EL, sistem je unistio 2 velika kluba, sad unistavaju i preostala dva, ali moramo biti jaci od sistema i istrajati. Ovi novonastali klubovi iz Zagreba i Zeleznika ce i posle 50 godina ostati mali klubovi. Zna se ko stvara kosarkaska imena i gde je kosarka rodjena.

avatar
Tigar
Tuesday, 13.10.2015
23:02

Prvi evropski trofej je osvojila Zvezda, Kup pobjednika kupova 1974. i jedini je klub nastao u Beogradu, Srbiji, za razliku od tih koje si ti nabrojao. Klub koji ima podrsku 2/3 nacije, igra Evroligu i ima buducnost, ne moze biti mali, taman da nema nikakav trofej, a ima ih i bice ih jos mnogo. Spremi se za dominaciju!

avatar
Jera62
Monday, 12.10.2015
19:19

Napred Partizane :D