Ninković: "Hvala Vujoševiću na podršci"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
13:26
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Miloš Ninković zahvalio se treneru KK Partizan NIS Dušku Vujoševiću na lepim rečima i podršci koju je pružio njemu i klubu nakon derbija 23. kola ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Gradski derbi odigran u okviru 23. kola ABA lige doneo je trijumf Partizanu posle kojeg je trener crno-belih izrazio podršku predsedniku KK Crvena zvezda Telekom Milošu Ninkoviću.

Strateg Partizana NIS istakao je da Zvezda pametno ulaže novac koji dobija pojasnivši pritom da nema ništa protiv crveno-belih već protiv onih koji pokušavaju da svedu Partizan na efemernu ulogu u srpskom sportu.

"Zahvaljujem što je Vujošević posle nekoliko godina nesporazuma prepoznao dobru nameru i posvećenost da veliki klub kakav je Zvezda stane na stabilne noge. Hvala na rečima podrške i čestitam mu 56. rođendan" rekao je predsednik Crvene zvezde Telekom Miloš Ninković za "Blic".

Prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom tvrdi da Vujoševićevu izjavu nije shvatio kao provokaciju jer shvata da se trener Partizana NIS bori za dobrobit kluba koji vodi.

"Čovek se bori za svoj interes. Zvezda ne vodi borbu sa Vujoševićem, već sa Cedevitom, Budućnošću i Partizanom. Sa njima ćemo voditi sportske bitke na terenu, a cilj su nam trofeji" poručuje Miloš Ninković.

Predsednik vicešampiona Srbije objasnio je kako će Crvena zvezda Telekom po isteku petogodišnjeg dogovora sa FMP-om biti pripojena Crvenoj zvezdi sa Malog Kalemegdana koja je trenutno "zamrznuta".

"Trenutno stanje je oročeno sudskom izvršnom odlukom koja traje pet godina, a cilj je na kraju da se po Zakonu o sportu spajanjem i pripajanjem sva pravna lica spoje sa Crvenom zvezdom sa Malog Kalemegdana, koja bi završetkom ovog procesa bila potpuno rehabilitovana" pojasnio je Ninković.

Crvena zvezda Telekom trenutno zauzima lidersku poziciju na tabeli ABA lige sa svega dva poraza na 23 odigrane utakmice, dok u Evroligi treba da odigra još šest utakmica koje neće imati veći značaj usled loših rezultata zabeleženih u dosadašnjem toku TOP 16 faze.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke