Ništa od starog tandema, Kajri ima druge planove?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.05.2019.
22:53
Izvor: Sportske.net

Navijači LA Lejkersa su se ponadali da bi u "Stejpls centru" mogli da gledaju nekadašnji tandem Kavalirsa, ali...

EPA-EFE/PETER FOLEY
EPA-EFE/PETER FOLEY

Povezane vesti

Kajri Irving bi ovog leta mogao da napusti Boston Seltikse, došao je u Masačusets sa idejom da postane lider, ali je ubrzo shvatio da to nije lak posao, pa se i izvinjavao LeBronu Džejmsu što su se rastali u ne baš najboljim odnosima.

"Kelti" su imali razočaravajuć plej-of, ispali su u drugoj rundi od Milvoki Baksa, koji su prošli dalje sa ubedljivih 4:1.

Govori se o raznim problemima u svlačionici, a u većini slučajeva za krivca proglašavaju upravo Irvinga.

Zbog svega bi Kajri mogao da napusti "TD Garden", a pojavila se mogućnost da ponovo zaigra sa LeBron Džejmsom, ovoga puta u "Gradu anđela".

Ipak, prema poslednjim informacijama iz SAD, sjajni plejmejker bi mogao da završi u Bruklin Netsima.

Četa Kenija Etkinsona je ove sezone napravila dobar rezultat, plasirali su se u plej-of, a onda namučili Filadelfija 76erse u prvoj rundi, nisu ipak uspeli da prođu dalje.

Netsi su franšiza koja iz godine u godinu napreduje, nemaju gotovo nijednu legitimnu zvezdu u svojim redovima, kao lider se ove sezone istakao D'Anđelo Rasel, koji je pokazao da ima veliki potencijal, pa je zasluženo dobio i svoj prvi poziv na Ol-star.

Upravi i stručnom štabu Bruklina se dopada ideja da upare Irvinga i Rasela, a navodno je i košarkaš Bostona zainteresovan za prelazak u redove Netsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke