Novajlija odmah oduševio ''grobare''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.07.2018.
11:30
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Navijači Partizana bili su odušeljeni samim njegovim dolaskom, a sada je i svojom prvom izjavom dodatno ''podgrejao'' euforiju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Slovenački reprezentativac Aleksej Nikolić juče je ozvaničio saradnju sa Partizanom i ujedno ostvario svoj dugogodišnji san.

Naime, Nikolić je od malih nogu veliki navijač Partizana, a odmah pošto je juče potvrđen njegov transfer, na društvenim mrežama pojavila se njegova fotografija iz 2009. godine, kada je bodrio Partizan na evroligaškoj utakmici protiv Panatinaikosa u ''Areni''.

Na tu temu je govorio za današnji ''Žurnal'' i otkrio da mu je dolazak na pomenutu utakmicu bio poklon od oca za rođendan.

''Ma, od kada pratim košarku, znam i za Partizan. Oduvek sam bio navijač crno-belih i baš mi je drago što sam potpisao ugovor. Jedva čekam da sve počne'', poručio je Nikolić.

Razlog zbog kog je još više nestrpljiv da zaigra za Partizan jeste i fantastična atmosfera koju prave navijači crno-belih.

''Partizan ima tu neku svoju dušu. Sa navijačima i svime što čini taj klub, učini da poželiš da igraš tu'', efektno je poručio Nikolić.

Ne sumnjamo da i navijači Partizana jedva čekaju da opravdaju ove njegove pohvale...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke