Novi potpis u Moskvi, kako će CSKA izgledati naredne sezone?

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.06.2017.
23:42
Izvor: Sportske.net

Nakon Kajla Hajnsa, paraf na novu saradnju staviće i eksplozivni bek.

EPA/SEDAT SUNA
EPA/SEDAT SUNA

Povezane vesti

CSKA će u narednoj sezoni izvesno izgledati drugačije, samo je pitanje koliko.

Ekipu su napustili Eron Džekson i Džoel Frilend, priključio im se Leo Vesterman iz Žalgirisa, a najveća enigma je status Miloša Teodosića, koji na stolu ima i nekoliko NBA ponuda.

Moskovljani bi naravno da ga zadrže, nude mu 12 miliona evra na tri godine, po nekim medijima čak i 20 miliona na četiri, ali ako neka NBA ekipa zaista reši da ga dovede, najverovatnije će uspeti u tome.

Posljednji u nizu su Čikago Bulsi, mada je to sada malo verovatno, kako su na sinoćnjem draftu u trejdu dobili dva beka od Minesote.

Što se tiče ostanaka, Kajl Hajns se obavezao na vernost Moskovljanima, vrsni defanzivac je potpisao dvogodišnju saradnju, a po svemu sudeći to će učiniti i Kori Higins.

Odlični bek ima sasvim solidnu sezonu iza sebe, kao alterantiva za Nanda De Koloa odigrao je 29 mečeva u Evroligi, u proseku je postizao 9,2 poena po utakmici.

Poput Hajnsa i on će potpisati ugovor do 2019. godine sa "Armejcima".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
straxonitis
Saturday, 24.06.2017
12:24

Ko god da dodje u CSKA mislim da taj klub dugo nece vise biti prvak EL. I u narednoj sezoni mislim da ce svaki klub biti bolji u odnosu na prethodnu sezonu.

avatar
Bafana
Saturday, 24.06.2017
14:43

Na osnovu cega , ja njima vidim ozbiljnu konkurenciju samo u vidu Fenera. Realu ce otići par igrača a i dosta igrača im je u godinama , Barsa ce morati celu rekonstrukciju ekipe da obavi , Makabi ne verujem da ce se oporaviti ni sledeće sezone . Olimpijakos se verovatno neće nista posebno pojacavati ove godine i Panata ima ozbiljne igrače ali nemaju trenera . Cska je jos zadržao kostur ekipe i igrači se jako dobro poznaju sto moze samo da im bude plus (Hines, Higins, De Kolo, Kurbanov, Hrijapa, Voronc, Fridzon) možda Teo ostane i doveli su Klajburna i Westermana.

avatar
Red Wolf
Saturday, 24.06.2017
03:38

Може Тео у Булсе делиће минутажу са Рондоом а можда овај и оде ако дође Тео пошто је луда глава, а долазак ЛаВина не значи ништа за Теа јер игра на поз. 2. Баш би их радо гледао у тандему. Иако ми кошарка није омиљени спорт баш ни близу.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 24.06.2017
00:24

Eksplozivan haha