Novi snimak Lazićevog i Pavlovićevog duela!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
15:18
Izvor: Sportske.net

Sporni momenat na koji se žale predstavnici Crvene zvezde Telekom snimljen je iz drugog ugla. Ovo je novi snimak klinča iz kojeg su Lazić i Pavlović izašli sa obostranim ličnim greškama.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Baš kao što se nakon prvog duela Crvene zvezde Telekom i Partizana vodila polemika oko toga da li je Jaka Blažič namerno udario Nikolu Milutinova, sada je u centru pažnje obostrana lična greška suđenja Branku Laziću i Saši Pavloviću.

Već smo pisali o spornom detalju koji se dogodio u poslednjem minutu sinoćne utakmice pri vođstvu crno-belih rezultatom 69:66, a tokom dana se pojavio i snimak pomenute situacije iz drugog ugla.

Video u prilogu snimljen je iz prvih redova kraj terena i vrlo dobro pokazuje šta se tačno dogodilo. Jasno je da je Lazićevo stopalo završilo ispod noge Saše Pavlovića zbog čega prvotimac Partizana nije mogao da ustane kada je želeo.

Snimak ukazuje da su im noge bile zapetljane i da je zbog toga Pavlović pao nazad na parket posle čega su sudije ocenile da se radi o obostranom prekršaju.

Teško je proceniti i dati stav po ovom pitanju, baš kao što je ostalo nejasno da li je Jaka Blažič namerno udario Milutinova. Ako ništa drugo, onda posle ovog duela nije bilo povređenih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke