Oboreni pogledi Divca i Stojakovića bili su znak da će Kingsi izgubiti...

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.11.2020.
21:12
Izvor: Sportske.net

Posle osamnaest godina progovorio i o tom detalju.

EPA/JASON SZENES
EPA/JASON SZENES

Povezane vesti

Finalna serija Zapadne konferencije NBA lige iz sezone 2001/02 ostala je nezaboravna za ljubitelje košarke iz Srbije koji su noćima ostajali budni pružajući podršku Sakramento Kingsima, čije su zvezde bili Vlade Divac i Predrag Stojaković.

Nažalost, Kingsi nisu uspeli da eliminišu LA Lejkerse, poraženi su u majstorici sa 4:3 u pobedama, pa su snovi o šampionskom prstenu ostali nedosanjani.

Ovih dana se te plej-of serije prisetio Šakil O'Nil, koji je uz Kobija Brajanta bio predvodnik te generacije Lejkersa. U razgovoru za ESPN, popularni Šek je otkrio jedan detalj pred početak odlučujuće utakmice, kada je pogledima ''vodio borbu'' sa Divcem i Stojakovićem, tokom intoniranja himne.

"Ne znam da li ste to primetili kod mene, ali tokom izvođenja nacionalne himne uvek pokušavam da ostvarim kontakt očima s protivnicima Tako sam tokom intoniranja himne uhvatio Vladin pogled i spustio je glavu. Posle toga sam pogledao prema Stojakoviću. I on je spustio pogled. Tada sam shvatio da ćemo da pobedimo", izjavio je O'Nil.
-
baner kolarov
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke