Obradović: "Stigli smo autobusom u 17 časova, možda su igrači umorni"

Autor: Sportske Net
utorak 30.05.2023.
20:37
Izvor: Sportske.net

Kratak je bio stručnjak.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Košarkaši Partizana poraženi su od Cedevite Olimpije u drugoj utakmici polufinalne serije AdmiralBet ABA lige. Trener crno-belih Željko Obradović istakao je da je domaća ekipa zasluženo slavila, ali da imaju dovoljno vremena da se spreme za majstoricu. 

,,Igrali su neopredivo bolje od nas. Sem prvih nekih 15-ak minuta, odigrali su mnogo bolje, na energetskom polanu i sa više želje i što se tiče same košarke. Zaista im čestitam, bila je ovo prelepa atmosfera, gde su navijači Partizana i Olimpije napravili nešto mnogo lepo i to treba istaći", rekao je Obradović. 

Partizan je autobusom stigao u Ljubljanu, a Obrradović je prokomentarisao da su možda igrači zbog toga na neki način umorni. 

,,Iskreno, tim izgleda umorno. Imali su želju, ali ako vidite statistiku. Imali su mnogo skokova, ali borili smo se, navodili smo ih da gube lopte, 12 puta. Krenuli smo juče smo 8.30 autobusom i ovde smo bili oko 17 časova, možda su umorni, ali to nije glavni razlog. Imamo veliku želju da dođemo u finale. Sad je 1:1, igramo u Beogradu treću utakmicu. Sledeća utakmica je za sedam dana, imamo dovoljno vremena da se spremimo", zaključio je strateg ,,parnog valjka". 

Treća utakmica igra se 6. juna u ,,Štark areni" od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke