Obrni, okreni, Radnički će igrati u ABA Ligi!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
23:04
Izvor: Sportske.net

Ukoliko KK Radnički iz Kragujevca u narednih nekoliko dana ne uspe da zatvori finansijsku konstrukciju za predstojeću sezonu u ABA Ligi, mesto srpskog tima u regionalnoj ligi zauzeće istoimeni klub iz Skoplja.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

KK Radnički iz Kragujevca nalazi se na korak od istupanja iz ABA Lige a priliku da se okoriste o krah srpskog kluba strpljivo čekaju čelnici Rabotničkog.

"Novosti" prenose da je skopski klub spreman da odmah nakon isputanja Radničkog iz ABA Lige preuzeme poziciju srpske ekipe u regionalnom takmičenju a takav scenario sasvim je izvestan.

Čelnici kragujevačkog ABA ligaša apelovali su tokom prethodnih nedelja u više navrata na tešku situaciju i pozivali u pomoć ali niko nije pokazao empatiju za probleme u kojima se nalazi Radnički.

Spekulisalo se da će mesto Radničkog u ABA Ligi popuniti Helios Sansi iz Domžala ali je taj klub odustao zbog previsoke cene koju čelnici ABA traže za specijalnu pozivnicu.

Ukoliko Radnički izgubi mesto u regionalnoj ligi a imenjak iz Skoplja preuzme poziciju srpskog kluba, naša zemlja imaće tri predstavnika iz Beograda u ABA Ligi dok će Makedoniju predstavljati MZT i Rabotnički iz Skoplja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke