Odjeci Zvezdine pobede - ''Verbalni rat'' (ni)je incident?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.01.2015.
22:03
Izvor: Sportske.net

Posle večerašnje informacije o sukobu pojedinaca iz Budućnosti i igrača Crvene zvezde Telekom, oglasio se Nebojša Ilić, Zvezdin tim menadžer, koji odbacuje takve navode. Međutim, podgoričke ''Vijesti'' potvrdile su da je bilo ''verbalnog rata'' posle meča

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ono što je najvažnije, nikakvih fizičkih sukoba između košarkaša Zvezde i pojedinaca iz Budućnosti nije bilo, već se sve završilo na koškanju i razmenom psovki.

Podsetimo, ''Blic'' je večeras najpre objavio informaciju da su Zvezdini košarkaši napadnuti ispred svlačionice posle pobede u ''Morači'', ali se ubrzo zatim oglasio tim menadžer crveno-belih Nebojša Ilić, koji u izjavi ''Novostima'' tvrdi da je sve proteklo u najboljem redu.

''Pod utiskom uzbudljive utakmice, igrači oba tima dobacivali su jedni drugima, što je sasvim uobičajeno posle ovakvih mečeva. Nikakvog kontakta nije bilo, niti čelnici Budućnosti imaju bilo kakve veze sa tim. Nije mi jasno zbog čega se plasiraju neosnovane informacije. Sve je proteklo u najboljem redu, pre, za vreme i posle meča'', istakao je Ilić.

Podgoričke ''Vijesti'' su takođe večeras izvestile o ''verbalnom ratu'' posle meča između Budućnosti i Zvezde, uz informaciju da je najglasniji bio pomoćni trener Budućnosti Goran Rakočević.

Isti izvor navodi da je u tunelu hale ''Morača'' Rakočević nešto dobacio košarkašima lidera ABA lige, a odgovorili su mu Branko Lazić, Nikola Kalinić i Luka Mitrović.

''U čarke  se uključio i vozač KK Budućnost Volija Zvezdan Knežević, ali su strasti smirili prvi pomoćnik Igora Jovovića, staloženi Igor Đaletić i ljudi iz uprave kluba. Kad je adrenalin prestao da 'radi', sve je zaboravljeno, pa su se članovi dva kluba mirno rastali''
, pišu ''Vijesti''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke