ODJEKUJE - Je l' sad jasno da Jagoda živi!? (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.10.2016.
21:20
Izvor: Sportske.net

Posle svih neljudskih načina na koje su pristalice Galatasaraja provocirale "Delije" i skrnavile uspomenu na Marka Ivkovića ne čudi što se pobeda u Istanbulu slavi na ovako emotivan način.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde mts večeras slave prvu pobedu u novoj evroligaškoj sezoni ali se mora priznati da trijumf u Istanbulu ima mnogo veći značaj zbog dobro poznatih stvari.

Nepune dve godine nakon što je u gradu na Bosforu mučki ubijen s leđa, Marko Ivković je "vaskrsao" kroz reči i osećanja svojih drugova sa tribine i time pokazao da još uvek 'živi'!

Ne treba podsećati da su mesecima unazad neljudi koji se nazivaju navijačima Galatasaraja skrnavili sećanje na Marka Ivkovića i radili stvari koje se ne mogu opisati rečima.

Dovoljno je da se ovrnemo na ono što se događalo danas, mogli ste o tome da čitate OVDE, pa da zaključimo da nam je potpuno jasno zašto "Delije" večerašnju pobedu slave sa posebnom dozom emocija.

Mnogo je komentara na društvenim mrežama, čestitki Radonjiću i junacima, ali preovlađuju poruke da je pobeda u Istanbulu posvećena Jagodi i da je stigla kao njegov dar sa neba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke