Oglasio se i bivši kapiten: ''Pravda za Zvezdu, pravda za Delije!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.04.2016.
21:39
Izvor: Sportske.net

Ponosni su navijači, a ponosni su i bivši igrači Zvezde na ono što je u Moskvi prikazala ekipa Dejana Radonjića, bez obzira na dva poraza.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Opšti je utisak da je ekipa Crvena zvezda Telekom zaslužila više od 0:2 protiv CSKA u pobedama, posle prve dve utakmice odigrane u Moskvi.

Šta je tu je, vremena za tugovanje nema, a Luka Mitrović i drugovi sada treba da nađu snage i energije da se na istom nivou predstave i u Beogradu, pred svojim navijačima.

Podršku im je posle meča pružio i nekadašnji as Zvezde i naše reprezentacije Igor Rakočević, koji smatra da još nije sve gotovo, uzdajući se i u košarkašku pravdu koja bi mogla da presudi na kraju ove četvrtfinalne serije.
Za to vreme, naš reprezentativac Nemanja Nedović, kao i mnogi navijači Zvezde večeras - tuguje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 14.04.2016
23:20

Ma sta ima da tugujemo , daj da ih dobijemo 2 puta u Bg-u. Da vidite kako ce im se ruke skratiti u petoj utakmici. Ipak su oni favoriti za titulu svake godine , ne mogu oni da izdrze taj pritisak jer nemaju pravog vodju.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 14.04.2016
23:59

bas sada da nemaju ne bi se slozio, i veceras malerozni Teo pogadja trojku kad joj vreme nije da nije ubacio druga bi se pesma pevala...

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 15.04.2016
11:51

slazem se za Gudurica, i videce se u ponedeljak koliko je falio...

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 15.04.2016
09:37

Teo nikad nije bio pravi vodja , i u reprezerntaciji bi to trebalo da bude Bjelica. Na zalost ni mi nemamo kapitena ili vodju koji moze da pogura ekipu ali bar imamo 2 amerikanca koji mogu da uzmu teske suteve , a tu je i Guduric sa kojim bi smo siguran sam dobili 1 utakmicu.