Ostoja Mijailović prekinuo neizvesnost, ovo je istina o Trinkijeriju i Zagorcu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.04.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Dve teme su izbile u prvi plan prethodnih dana kada je Partizan u pitanju, a od danas sve je mnogo jasnije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, posle video-konferencije koju je organizovala ABA liga, pojavila se informacija kako trener Partizana Andrea Trinkijeri može da napusti Partizan posle 20. juna, a ovog vikenda dosta se pisalo o nastavku saradnje Radeta Zagorca i Partizana.

Sve ovo izazvalo je veliku pažnju navijača Partizana, a šta je istina u svemu ovome, u razgovoru za ''Kurir'' večeras je objasnio prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

Za početak, situacija oko Trinkijerija - italijanski stručnjak nema nameru da ide iz Partizana!

''Ne bih mnogo komentarisao, samo bih rekao da, na žalost onih koji poturaju lažne vesti i spinove, Andrea ima još godinu dana ugovora sa našim klubom, a po onome što je uradio u Partizanu, on želi da ostane kod nas i nakon isteka tog ugovora'', istakao je Mijailović.

Što se tiče dalje saradnje sa Zagorcem, zaista se radi na tome, ali...

''Nije to još zvanično, biće objavljeno na našem sajtu. Takođe, već sada razmišljamo o konstrukciji tima za novu sezonu, one kojima smo zadovoljni planiramo da zadržimo'', poručio je Mijailović.
-
Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Sunday, 26.04.2020
22:31

A cirkuzanti sa foruma i placeni novinari vec danima pokusavaju da nas ubede da Trinkijeri odlazi pre zavrsetka sezone xaxaxaxa.
A cinjenica je da covek ima ugovor na 1.5+1 sezonu i da moze da ode samo uz obestecenje koje bi dobio Partizan, a da se ne lazemo Trinkijeri nije Greg Popovic, Zeljko Obradovic, iii Majk Krizevski pa da se za njega da obestecenje, pogotovo sada.

avatar
Old_school
Monday, 27.04.2020
09:22

Prijatelju, to + u konkretnom ugovoru znaci da on do odredjenog roka moze da ode, bez ikakvog obestecenja. Ako ne, Partizan nakon toga roka moze da produzi sa njim saradnju za tu godinu. S obzirom da ce nakon ove krize retko gde moci da dobije platu koju ima u Partizanu, on ce da ostane. Posebno imajuci u vidu da je Partizan nedini klub koji ima siguran budzet za sledecu godinu i da je vec obezbedio ostanak vecine vodecih igraca.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 28.04.2020
17:12

Sram nas bilo sto smo sastavili tim od domacih povratnika (bolest, ili povreda), igraca iz italijanske druge lige i rezernog centra prosecnog italijansog, kao i igraca iz prosecnih izraelskih, turskih i italijanskih timova.
Ono kad nam komsinica pokusa dokaze da je Mozli skuplji od Gista.

avatar
BlueBoy84
Monday, 27.04.2020
14:01

Ali da je trazen, jeste