Otkrivena pozadina prelaska Voldena u Zvezdu iz Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.07.2020.
19:57
Izvor: Sportske.net

Evo kako se sve desilo.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Mnogo bure je izazvala odluka Korija Voldena da pređe iz Partizana u Crvenu zvezdu mts.

Jedan od najboljih igrača crno-belih u prethodnoj sezoni je tako izneverio srca navijača Partizana koji ga neće lepo dočekati u narednom meču.

Kako je došlo do transfera?

Ivan Zoroski,  prvi čovek košarkaške agencije "Tripl dabl sport menadžment", rekao je u intervjuu za "Sport klub" da je ovoga puta bila odluka iz Sjedinjenih Država.

"Rekao sam da imam jednog partnera u Sjedinjenim Američkim Državama i on je odlučivao u ovom slučaju. Njemu je u interesu bilo da Kori igra Evroligu i zaista na tu temu nemam šta da dodam. To je bila odluka američkog agenta. On zna šta je najbolje za njega i tu nema mnogo priče", rekao je Zoroski.

Govorio je i o novom pojačanju Partizana, Kodiju Miler-Mekintajeru.

"Biće sjajno pojačanje za crno-bele. Izuzetno je zadovoljan što je potpisao, želeo je da dođe. Nekoliko puta tokom prošle sezone bio je ovde u Beogradu kod mene i uzbuđen je što će da zaigra za Partizan. Bilo je priče i interesovanja i prošle godine, ali je transfer realizovan ovog leta u obostranom interesu. Kodi je vrlo pametan momak, sve prati, poznaje ligu i neće biti nikakvog problema da se uklopi u ekipu i ambijent", rekao je on.

baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke