Otvorena Partizanova (nova) kuća

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.06.2018.
21:41
Izvor: Beta

Košarkaški klub Partizan NIS danas je svečano otvorio "Partizanovu kuću" na Dedinju.

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

U Partizanovoj kući će se nalaziti kancelarija predsednika, sportski sektor i marketing košarkaškog kluba Partizan.

"Ova kuća nije samo za nas koji ćemo raditi u Partizanu, ovo je kuća svih Partizanovaca i svih ljudi koji su gradili istoriju u klubu. Moramo da radimo kao moderna kompanija, a ovde imamo uslova za to", rekao je predsednik kluba Ostoja Mijailović i istakao da je kuća iznajmljena, a ne kupljena.

Na starom mestu u, Humskoj 1, ostaće administracija i trofejna sala.

Koktelu povodom otvaranja Partizanove kuće prisustvovale su brojne zvanice, među kojima i bivši igrači tog kluba Bogdan Bogdanović, Milenko Tepić, Miroslav Berić, Kosta Perović, kao i čelnici Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i Dejan Tomašević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 26.06.2018
13:17

Ima se moze se.

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 26.06.2018
09:34

Taj prostor nije iznajmljen vec ga koristite besplatno. Jos jedan pokloncic od drzave. Inace, sva ova pomoc koja se daje partizanu a pogotovo novcana je sve u cilju da se kk Zvezda srusi. Da ode garnitura koja trenutno vodi Zvezdu i dodju ovi napredni. Kk Zvezda je jedini klub u zemlji koji jos uvek nije ispolitizovan, tj jos tu nisu spustili svoju sapu. Ali znate kako, navijaci zvezde su karakterni, dobro organizovani i mnogobrojni i nije dobro ljutiti ih. Imaju samo jednu manu - fudbal im je uvek bio broj jedan. Sada kad je FK Zvezda u centru paznje, mogu da krenu u osvajanje Kk Zvezda. Niko to nece ni primetiti.

avatar
DV
Tuesday, 26.06.2018
08:51

A jel kuca morala biti na Dedinju? Nemamo para da isplatimo sadasnjim i bivsim igracima plate, a iznajmljujemo koliko vidim izuzezno veliku, nepotrebnu i preskupu nekretninu. I u pravu je Dule Vujosevic sto nas je tuzio...