Ovo je dokaz koliko je Zvezda jaka! (TVITOVI)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.11.2020.
18:55
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli krenuli, usporili, pa dali gas...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde na poluvremenu vode protiv Krke sa 44:29, ali navijači smatraju da izabranici Saše Obradovića moraju da igraju kao u finišu druge deonice,

U prvom delu istakao se Volden sa 9 poena, prati ga O'Brajant sa 7 i Lojd sa 6 i upravo su oni dobili pohvale navijača, uz Kuridžu koga su takođe pohvalili i pozdravili.

Utisak je da bi crveno-beli mogli da dodaju gas i zaigraju bolje u nastavku, tačnije kao što su u završnici druge četvrtine kada su ušli u seriji i stekli najveću prednost.

Ovo su reakcije navijača na poluvremenu:


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Monday, 02.11.2020
20:42

Niko ne spori da smo jaki, ali za mene je iznenadjenje igra i kvalitet Krke. Ozbiljan tim, svakom mogu da prave probleme. Znaci, ja se nadam da vremenom Rocesti ce da dodje do neke forme jer u suprotnom lose je! Za odbranu svi znamo da ne postoji ali svaki napad kad on vodi je spor, smusen, los i panican, znaci zaista lose. Inace, prvi put veceras sam video strucnost ovog naseg trenera, jer ova tekma me podseca na jednu utakmicu dok nas je Radonjic vodio,kad su nas dobili u Pioniru, Znaci, nikako nismo mogli da se odlepimo isto je bilo posle neke evroligaske tekme, e veceras se to nije dozvolilo, mada i ekipa je bolja.