Ovo u Zvezdi ne pamte, Radonjić povukao potez očajnika pred Kup!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 08.02.2021.
20:02
Izvor: Sportske.net

Dvojica juniora putuju sa crveno-belima u Novi Sad.

BETAPHOTO/MARKO METLAS/DS
BETAPHOTO/MARKO METLAS/DS

Povezane vesti

KK Crvena zvezda suočava se sa velikim problemima prilikom sastavljanja tima pred Kup Radivoja Koraća, koji počinje u četvrtak u Novom Sadu.

Crveno-beli su od prošle nedelje uzdrmani virusom COVID-19, zbog čega će trener Dejan Radonjić morati da se osloni na mlađe snage, što niko nije mogao ni da pretpostavi.

Kako saznaje portal "Red Star Belgrade" usred kadrovskih problema Dejan Radonjić će timu priključiti dva juniora. U pitanju su Milutin Vujičić i Nikola Šaranović. 

Vujičić igra na poziciji plejmejkera, on je 2002. godište i u Juniorskoj ligi Srbije beleži 12,3 poena i 5,7 asistencija po meču. Nikola Šaranović nastupa na poziciji krila, mlađi je godinu dana od Vujičića i prosečno beleži 11,9 poena i 8,4 skoka u istom takmičenju. 

Klub sa Malog Kalemegdana, koji već nekoliko sezona čeka na prvi trofej u kalendarskoj godini, ima 10 zaraženih u svojim redovima, a nezvanično se napominje da su među igračima virusom COVID-19 pogođeni Kori Volden, Kino Kolom i Lendri Noko. 

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 11. do 14. februara u Novom Sadu, a Zvezda se u četvrtak sastaje sa kragujevačkim Radničkim.

Izabranici Dejana Radonjića poslednji put su podigli trofej u ovom takmičenju još pre četiri godine kada su u Nišu slavili protiv Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke