Panter+Ledej+Avramović=50=Pobeda Partizana?

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.05.2022.
12:05
Izvor: Sportske.net

Odlična ponuda u AdmiralBet

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan večeras otvara polufinalnu seriju protiv Budućnosti u AdmiralBet ABA ligi, kao i obično AdmiralBet je pripremio specijale za ovu utakmicu, možete da se kladite na poene košarkaša, bukvalno sve ishode mečeva, ali imaju i specijalnu ponudu.

Protiv Burse u produžetku nedostajalo je malo, iako su Panter i Ledej dosta promašivali, no dvojica Amerikanaca će uz neizbežnog Avramovića biti glavni adut Željka Obradovića u večerašnjem duelu.

Ako njih trojica pređu zajedno magičnu granicu od 50 poena, Partizan će biti blizu pobede i vođstva. Crno-beli su dva puta ove sezone savladali Budućnost u AdmiralBet ABA ligi.

U prvom meču u Beograd, teret su poneli Avramović sa 17 poena i Smajlagić, Ledej je postigao 11, ali je nedostajao mnoog bolji Panter koji je meč tavršio sa dva poena, promašio je sve šuteve. Očigledno da će u Amerikanca večeras biti uprte oči krcatog "Pionira".

U Podgorici je Partizan dao 80 poena, Panter mnogo bolji sa 13, Abramović je dao isto toliko, Ledej postigao 12 koševa. Ali je već tada Obradović smanjio rotaciju, pa treba očekivati i da večeras lopta bude u rukama ove trojice igrača.

Kako rekosmo 50 poena od njih trojice otvara vrata pobede, AdmiralBet ima popularnu opkladu, ako to naprave, kvota je 10.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak