Partizan i Mornar u trci za sjajnog Amerikanca? Zimus dao 33 poena protiv CSKA! A kad čujete drugu Partizanovu metu...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2020.
18:30
Izvor: Sportske.net

Spekulacije uveliko traju, naredni dani pokazaće da li će se ove najave i sprovesti u delo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Najvažniju odluku u iščekivanju naredne sezone Partizan je već doneo - ostao je veran Evrokupu, tačnije borbi za plasman u Evroligu, a sada u skladu sa tom odlukom treba formirati i još kvalitetniji tim koji bi mogao da ispuni visoka očekivanja.

Veći deo ekipe iz prekinute sezone trebalo bi da ostane na okupu, mada ne treba isključiti ni neke neočekivane odlaske u slučaju odličnih ponuda, poslednjih dana pominje se navodno interesovanje Virtusa za Korija Voldena...

Istovremeno, košarkaški novinari dolaze do novih, naravno nezvaničnih saznanja i po pitanju potencijalnih Partizanovih pojačanja.

Tako novinar Kris Harper na Tviteru najavljuje ''okršaj'' Partizana i Mornara za Eldžina Kuka, 27-godišnjeg Amerikanca koga pamtimo iz Cedevite od prošle godine, odakle je otišao u Avtodor, pa u Uniks iz Kazanja.

U dresu Avtodora posebno je briljirao protiv CSKA, kada je upisao čak 33 poena, ali je njegov tim taj meč ubedljivo izgubio sa 103-79.

Igra na poziciji niskog krila, a u protekloj sezoni VTB lige prosečno je beležio 15.4 poena, 5.5 skokova, 1.7 asistencija...

Uzgred, isti izvor prenosi da je Partizan navodno zainteresovan i za 31-godišnjeg Endruja Gaudloka, što je priča koja je bila aktuelna još prošle godine, a na kraju je Amerikanac prekinuo nagađanja i potvrdio da nije dobio nikakvu ponudu od Partizana.

Otišao je zatim u Veneciju, a pandemija je prekinula taj njegov angažman. Znate već da je nastupao za brojne evroligaše, poput Makabija, Fenerbahčea, Uniksa, Olimpije iz Milana, a oprobao se i u NBA ligi, u Hjustonu i Lejkersima, u ranoj fazi svoje karijere.

Podsetimo, prethodnih dana mediji su spekulisali i o potencijalnom transferu Kodija Miler-Mekintajera iz Cedevita Olimpije u Partizan, pa deluje da bi leto u Partizanu moglo zaista da bude zanimljivo.
-
Derbi baner
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke