Partizan ima svog Rodmana, "crno-beli" porodili pobedu! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
subota 14.11.2020.
19:14
Izvor: Sportske.net

Navijači zadovoljni pobedom, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ostvario je Partizan večeras veoma važnu pobedu u sedmom kolu ABA lige u Zagrebu.

Savladana je Cibona rezultatom 82:75 što će sasvim sigurno podići raspoloženje u ekipi Saša Filipovskog koja je mogla i do ubedljivijeg trijumfa.

Primetan je bio pad u igri gostiju tokom treće četvrtine, no zahvaljujući poenima Pejdža, asistencijama Gordića i pre svega sjajnoj partiji Nikole Jankovića (15p, 12s) nije bilo posledica po rezultat.

Navijači Partizana bili su oduševljeni igrom Jankovića kojeg su uporedili sa Denisom Rodmanom zbog požrtvovanosti, ali istakli i neke slabije strane ove veoma bitne pobede.
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Sunday, 15.11.2020
00:46

Naravno da nije sve u treneru, to je bilo ocigledno. Nama trebaju bar tri igraca jos juce. i naravno da se poradi na iskorenjenju nonsalantnosti kod pojedinih igraca koji nisu losi, ali dopustaju sebi minute prevelike opustenosti. Kodiju ce tesko pronaci ulogu u ovoj ekipi to je ocigledna stvar vec sada, Pejdz kao organizator na nivou amatera, kao suter odlican. Znaci nama treba prvi plej, prvi krilni centar i prvi centar, ne neke zamene vec igraci koji ce biti bolji od svih sto imamo da bi ova ekipa prodisala malo. Ako se to ne resi ne pomaze ni Zeljko na klupi. Ovog Miku sam nekako tolerisao do pre par utakmica, ali sada je definitivno jasno da je on veliki promasaj, narocito odbrambeno. U napadu je solidna opcija, ali u odbrani on ne moze nikog i nista da zaustavi. U trecoj cetvrtini kada su na s stigli bukvalno je svaki kos preko njega pao. Niti dobro brani centra koji igra ledjima niti dobro brani pik. jednostavno mogu da ga napadaju kako god hoce bez ikakve posebne taktike za njega sto je nedopustivo...

avatar
Realni Arthur
Saturday, 14.11.2020
21:08

Ovde prijatelju nista nije bilo do trenera, samo da s erazumemo, Cibona sastavila tim kako je znala i umela, 70% su poletarci bez ikakvog iskustva, nazalost to se vidii po rezultatima, pa zato nikakvo trenersko pametovanje nije ni trebalo! Zaista meni ovaj tim ne izgleda da moze da osvoji nesto ili da igra neku ozbiljnu ulogu, jer ni Pat Rajli ne moze da od Mike, Mekintajera, Jankovica 2, Tomasa (ocajan je i u napadu i odbrani) itd, napravi tim koji ce nesto da osvoji. Pa trenutno, Danguba vam je najbolji a jos psuju decka ko god stigne, ok nije on tu poenter da bude prvi strelac ekipe, ali eto u ovakvom Partizanu skoro najbolji! Bice bolje, ali zamalo Cibona da napravi iznenadjenje sezone, jer zaista su u teskoj situaciji a cak stigli i da vode u trecoj cetvrtini, kao sto mediji pisu! Ove godine,izgleda necemo da gledamo neku dobru kosarku, ali eto ako ovaj virus dopusti, bice interesantno, trenutno najvece pozitivno iznenadjenje za mene je Mornar, a tu su konstantno dobre ekipe, Buducnosti, Cedevite-Olimpije i Zvezde, sta znaci da Partizan treba mnogo ozbiljno da igra i da ne kiksira vise protiv slabijih timova, npr, Borac Cacak ima samo jednu pobedu dosada i to im uspelo bas protiv Partizana. A sledi ako se ne varam derbi, pa Mega, pa Mornar..... e ako se prodju ove tri tekme onda bice mnogo bolja situacija.