Partizan iznenadio novim saopštenjem, a onda je Ostoja ''udario pečat'' svojom porukom!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.01.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Navijači nisu ravnodušni, da li je ovo pravi potez?

BETAPHOTO/PARTIZAN /Dragana Stjepanovic/EV
BETAPHOTO/PARTIZAN /Dragana Stjepanovic/EV

Povezane vesti

Uoči utakmice sa FMP-om (subota, 19h), Košarkaški klub Partizan oglasio se saopštenjem na temu koja nema veze sa predstojećom utakmicom, ali je svakako zanimljiva ''armiji'' navijača crno-belih.

Naime, KK Partizan NIS postao je vlasnik TV Partizan, posle isteka saradnje između kompanije Videonet i Fudbalskog kluba Partizan.

Saopštenje tim povodom u nastavku prenosimo u celini.

''KK Partizan NIS i kompanija Videonet, postigli su sporazum po kojem je KK Partizan otkupio vlasnički udeo ove kompanije i postao vlasnik TV Partizan. Nakon što je sporazum o saradnji koji je kompanija Videonet imala za produkciju TV programa sa FK Partizan istekao, dosadašnji vlasnik je fudbalskom klubu Partizan ponudio produžetak saradnje i upitao za pomoć u pronalaženju rešenja za finansiranje kablovske i IP televizije Partizan, kako bi ona mogla da neometano funkcioniše.

Nakon što  Videonet duži vremenski period nije dobio odgovor od  FK Partizan na datu temu, kompanija se okrenula drugom rešenju i ponudila saradnju KK Partizan NIS.

Kako je košarkaški klub Partizan nedavno pokrenuo sopstvenu BC Partizan TV i sa verom da je menadžment kluba sposoban da obezbedi dodatne finansije za normalno funkcionisanje televizije, ponuda je prihvaćena i KK Partizan NIS je postao vlasnik TV Partizan.

Želja KK Partizan NIS koji će nastaviti tehničku saradnju sa kompanijom Videonet nije da ova televizija bude isključivo kanal košarkaškog kluba, već je u planu da TV Partizan bude mesto na kojem će se emitovati sadržaji vezani za sve klubove koji čine JSD Partizan.

U ovakvom formatu, TV Partizan će značajno doprineti promociji svih klubova koji čine crno-belu porodicu'',
navodi se u saopštenju.

Ubrzo se oglasio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović na Tviteru, želeći da objasni suštinu i najvažniji razlog ovog poteza uprave kluba.

''Da budemo svi kao jedan, Partizan iznad svakog pojedinca!'', napisao je Ostoja Mijailović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Saturday, 18.01.2020
12:58

Kako Covic i/ili Terzic nisu znali za ove pikanterije, pa da ponude saradnju Videonet-u, kakav bi to sou bio :)

avatar
MilošPB
Saturday, 18.01.2020
12:05
avatar
paok
Saturday, 18.01.2020
18:40
avatar
Slobodan Dragojevic
Saturday, 18.01.2020
11:54

Ostoja,dalje prste od FK!Može Partizan i bez "pomoći" države.

avatar
MilošPB
Saturday, 18.01.2020
22:01
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 18.01.2020
23:10

Tamo gde crvena 5-okraka prima petarde i šestice.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 18.01.2020
11:52

Ako si kupio Videonet ne znači da si kupio TV Partizan jer TV Partizana nikada nije bio u vlasništvo nikog drugog do FK Partizana, a pogotovo ne znači da je TV Partizan tvoj nakon što je istekao ugovor o saradnji između Videonet i FK Partizan. TV Partizan pripada FK Partizan koji je osnova, a ti možeš slobodno da otvoriš novu TV i da je nazoveš TV Partizan, ali bi morao kao FMP da dodaš mts ili šta ti je već na umu, ali znaj da nikoga ne zanima TV koja će zarad političke korektnosti prećutati četvorokorake, vraćanje bodove, ponavljanje utakmica i slične stvari pa makar emisije vodio ti lično sa ispletenim dredovima od pola metra. Ostoja odlazi iz Partizana!

avatar
Old_school
Saturday, 18.01.2020
11:47

A ne, partija je iznad svakog od vas. Pa tek onda Partizan, pa pojedinac. Lepo da se stvari razjasne.