''Partizan je jak tim, respekt Filipovskom''

Autor: Darko Mitrović
petak 05.02.2021.
11:35
Izvor: Sportske.net, Beta

Lepe reči od strane narednog Partizanovog rivala.

aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin
aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je da Partizan, i pored loših rezultata u ABA ligi, ima dobar tim i da će njegova ekipa u predstojećem meču morati da se prilagodi čvrstoj odbrani crno-belih.

"Očekuje nas gostovanje ekipi Partizana, ovo nam je treća utakmica u 5-6 dana. Ono čega se ja plašim kao trener je sigurno zamor ekipe. Potrudićemo se da se što bolje oporavimo i što bolje spremimo u ovom kratkom periodu za Partizan", rekao je Bajić.

Košarkaši Igokee sutra gostuju Partizanu, u utakmici 18. kola ABA lige.

Ekipa iz Laktaša je trenutno druga na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i tri poraza, dok je Partizan sedmi sa skorom 7/9.

"Partizan je tim koji uvek moraš respektovati i s poštovanjem ući u svaku utakmicu. Oni jesu rezultatski u nekakvoj krizi pogotovo kada je ABA liga u pitanju, međutim radi se o jednoj dobroj ekipi i respekt mom kolegi Filipovskom koji se trudi i radi da taj tim podigne na jedan viši nivo", rekao je Bajić.

On je naveo da je Partizan u utakmici protiv Lokomotive Kuban u Evrokupu pokazao karakter. 

"Primetio sam taj odbrambeni deo gde su bili dosta agresivni, nisu dozvolili ekipi Lokomotive da se razigra i sigurno da ćemo kroz te analize morati da se što bolje spremimo da se prilagodimo toj čvrstini kada je u pitanju odbrana Partizana. Napadački imaju sigurno jako kvalitetnih igrača, dosta opcija kada je spoljna linija u pitanju i kada je unutrašnja linija u pitanju", rekao je Bajić.

"Mi ćemo morati uložiti napor i nadati se da Partizan ne bude u nekom ritmu da bismo pokušali iskoristiti neku šansu i ako nam se ukaže da slavimo u Beogradu", dodao je on.

Utakmica Partizan - Igokea igra se sutra od 19.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke