''Partizan je napravljen za Evroligu...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.11.2020.
16:31
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Ipak su zadovoljni posle svega.

Beta/HINA/Daniel Kasap/Ds
Beta/HINA/Daniel Kasap/Ds

Povezane vesti

Ekipa Zadra sinoć je ubedljivo poražena od Partizana sa 78:63 u šestom kolu ABA lige, ali je crno-belima dugo odolevala i pružila jači otpor nego što se očekivalo.

Posle meča trener gostujućeg tima Veljko Mršić nije imao previše toga da zameri svojim igračima, osim na izgubljenim loptama u napadu, ali veruje da će uspeti da promeni neke od navika svojih igrača.

"Čestitam treneru Filipovskom na uspešnom debiju i ekipi Partizana na pobedi koju su zaslužili. Bili su većim delom utakmice bolji protivnik, mi smo u dobrom delu meča, 30 i nešto minuta bili blizu, jednom je Partizan pobegao na desetak razlike, mi se vratili na 60:56. Međutim, za dobiti ovde moramo imati manje izgubljenih lopti. Nismo imali kontinuitet dobre igre. Na kraju, razliku je napravilo to što su igrači Partizana pogodili šuteve koje su iskreirali u četvrtoj četvrtini dok smo mi sve promašili.

Pogađali su svi igrači. Pejdž, Gordić, Zagorac u toj seriji. Moramo da budemo konstatniji da bismo dobili ovde. Imamo loše navike u igri, višak driblinga koji proizvodi veliki broj izgubljenih lopti. U procesu smo stvaranja novih navika. Nije lako to menjati…

Doći na megdan Partizanu koji je napravljen za Evroligu, a mi smo u borbi za opstanak i držati se 30 i nešto minuta, u trenutku kada nismo u formi… Mislim da smo na dobrom putu i da ćemo u budućnosti gledati bolji Zadar'', istakao je Mršić posle sinoćnje utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Sunday, 08.11.2020
18:23

KK partizan i evroliga u istoj recenici. Hhahahahahahahahha :D
Oni su evroligu poslednji put igrali kad su igrali Stelmet i Budiveljnik. :D

avatar
deki trbic
Sunday, 08.11.2020
19:24

mi cemo igrati opet EL jer je nama tu mesto a ne nekom FMP-u koji najvecu uspeh je top 16

avatar
babaroga
Monday, 09.11.2020
16:22

Vama je mesto na smetlistu. Taj period kad ste uspeli u sprezi drzave i mafije da nesto uradite to je. Pazi, nama je tu mesto. Kako li to izracuna? Generali ih ugurali na silu iz druge lige, i odmah krenula otimacina. I sad im je tu mesto. Zalosno stvarno.

avatar
Kori Volden
Monday, 09.11.2020
12:55

Igracete, za jedno 20 godina opet. :D