"Partizan lavljeg srca, Trinkijerijev doktorski rad"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.02.2019.
21:09
Izvor: Sportske.net

Pljušte pohvale na račun trenera Trinkijerija i njegovih izabranika posle velikog trijumfa koji je Partizan ostvario u 19. kolu ABA lige.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trijumf košarkaša Partizana u okviru derbi susreta 19. kola regionalne ABA lige doveo je do ekstaze među navijačima beogradskih crno-belih.

Frenetična podrška pratila je Partizan sa tribina hale "Aleksandar Nikolić" tokom čitavog meča, a jasno je da je pozitivna energija emitovana i od mnogih koji nisu bili u "Pioniru".

Partizan je savladao Budućnost rezultatom 76:67 i tako stekao prednost u međusobnim duelima, što će biti bitno ako dva tima na kraju ligaškog dela budu imala isti skor, kao što je to trenutno slučaj.

Navijači su oduševljeni načinom na koji je Andrea Trinkijeri pripremio meč sa svojim saradnicima, a utisak je da ih još više raduje to što se čini da Partizan svoju igru može da podigne na viši nivo do odlučujućih borbi.

Pobeda nad šampionom ABA lige stigla je u pravo vreme i zbog predstojećeg Kupa Radivoja Koraća na kojem će Partizan braniti trofej osvojen prošle godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke