Partizan - Lončar odmah zasukao rukave, pojačanje na vidiku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.06.2018.
15:06
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Hoće li ovo biti leto lepih vesti za navijače Partizana?

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

Veoma važne informacije koje potvrđuju da se Partizan kreće u pravom smeru, otkrio je juče prvi čovek kluba Ostoja Mijailović, koji je istakao da je dug crno-belih već prepolovljen u odnosu na onaj koji je zatekao kada je preuzeo klub tokom prošle sezone.

Dobra vest za crno-bele je i da je naš proslavljeni košarkaš Nikola Lončar i zvanično stupio na dužnost sportskog direktora, a već danas se pojavila nova informacija u vezi potencijalnog pojačanja.

Kako prenosi ''Sportklub'', Partizanova prošlogodišnja velika želja konačno bi mogla da bude ispunjena. Naime, pomenuti izvor preneo je najnovija, još uvek nezvanična saznanja da će Rade Zagorac ovog leta obući crno-beli dres.

Zvanična potvrda trebalo bi da usledi već za nekoliko dana, kada bi konačno mogao da se ozvaniči transfer koji je jesenas propao u poslednjem trenutku.

Posle toga, 22-godišnji krilni košarkaš je otišao u španski Betis, ali to nije bila dobra opcija, s obzirom da je ovaj klub bio ubedljivo najlošiji u ACB ligi, a Zagorcu nije davana značajnija minutaža.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke