Partizan neće da smenjuje Peru Božića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.11.2015.
14:59
Izvor: Sportske.net, blic.rs

I pored sve glasnijih kritika na njegov račun, aktuelni šef struke crno-belih i dalje ima punu podršku novog klupskog rukovodstva.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ove sezone nikako da pobede na gostovanjima, doživeli su i na svom terenu neočekivani poraz od Krke, a to je sve uočljivije na tabeli ABA lige, na kojoj crno-beli dele poslednje mesto sa nikšićkom Sutjeskom.

Pobeda protiv vodeće Budućnosti dala je tračak nade da bi crno-beli mogli da uđu u seriju poraza, ali ni sa novajlijom Džamarom Vilsonom u svojim redovima Partizan nije uspeo da slavi u ponedeljak u Zadru.

Legenda kluba Goran Grbović ovih dana oštro kritikuje rad trenera Božića i nedostatak prave koncepcije u formiranju ekipe i fizionomiji igre, ali u upravi Partizana imaju potpuno drugačije mišljenje.

Naime, povodom sve učestalijih kritika na račun Petra Božića, u izjavi za ''Blic'' se oglasio potpredsednik Partizana Miroslav Berić, koji uverava da u klubu ne razmišljaju o promeni na klupi.

''Petar Božić ima apsolutnu podršku svih nas'', jasan je Berić.

On smatra da Partizan na osnovu onoga što je pokazao u tekućoj sezoni zaslužuje bolji plasman na tabeli ABA lige, a kao značajan faktor ističe veliku podršku navijača ekipi koju sa klupe vodi znatno podmlađeni stručni štab na čelu sa Božićem i uverava da još ''nije naišao ni na jednog navijača da je izrazio nezadovoljstvo'' borbenošću igrača.

''Stanje na tabeli je nerealno s obzirom na to da smo izgubili nekoliko dobijenih utakmica. Zadar je najsvežiji primer, bili smo na korak od pobede, ali platili smo ceh brzopletosti, kao i u Zagrebu, Valjevu, protiv Krke. Da nismo pravili greške, sad bismo pričali drugačije'', ističe Berić.

Potpredsednik Partizana veruje da će se situacija uskoro bitnije promeniti.

''Očekujemo seriju pobeda. Jasno nam je da stanje na tabeli boli svakog partizanovca, ali je i potrebno strpljenje, neće biti lako, sezona je turbulentna, međutim ne gubimo optimizam'',
zaključio je Božić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Christian Rosenkreutz
Wednesday, 18.11.2015
22:52

Pa cekaj Bericu, kazes izgubili smo 4 dobijene utakmice, a Bozic ima punu podrsku? Dobijene utakmice gube samo losi treneri, Bozic mozda nece biti los, al to jednog dana, jos je rano za njega na kupi ovog velikana.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 18.11.2015
22:43

Duleta ste oterali zbog izostanka rezultata.Šta je ovo ?Jel najgori rezultati ,možda od osnivanja, ispadoše bolji od jednog polufinala i dva finala?Alo bre imate samo tri pobede ...Dobićete vi nagradu od gazde za ovo konačno uništenje svetinje.Bićete kao onaj što je rekao da je on svoj posao završio i da Jugoslavije više nema samo što neće biti Partizana.SRAM VAS BILO.

avatar
Volim Partizan
Wednesday, 18.11.2015
21:27
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
16:20

Ta 4 poraza plus Igokea- sve sami poprilicno nesrecni i glupi porazi; ova trojica sa slike plus Miroslav i Nikola- sve sami pocetnici u ovim svojim ulogama koji su otpoceli na dosta losem temelju oceubistva. Vidite li vezu?

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 18.11.2015
16:40

kada imamo amatere u timu koji ne znaju da igraju odbranu. licimo na lejkerese u nba brate. krene dobro pa odbrana sve pokvari na kraju.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
17:31

Daj neke od tih iz Lejkersa koji samo u napadu znaju da igraju:-D

avatar
stevan98
Wednesday, 18.11.2015
16:11

Podrška večitom kapitenu