Partizan opet po starom, sraman učinak Perkinsa!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.02.2021.
20:56
Izvor: Sportske.net

Nastavlja Partizan sa porazima u ABA ligi.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Ni pobeda nad Lokomotivom u Evrokupu nije uspela da pomogne Partizanu da prekine sve duži niz poraza u ABA ligi.

Večeras novi poraz, ovoga puta od Igokee u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu, rezultatom 83:75, što je deseti neuspeh crno-belih u 17 odigranih mečeva.

Počelo je efikasno na obe strane, u Partizanu su pogađali Pejdž, Veličković i Jaramaz, a Karmajkl, Ilić i Atić su predvbodili Igokeu.

Crno-beli su se držali do pred kraj prve četvrtine, a početkom druge Igokea je vodila i sa 29:20.

Partizan je uspeo da u finišu drugog kvartala priđe na tri poena razlike, ali su gosti opet ''pobegli'' na šest poena viška - 42:36 na poluvremenu.

Treću deonicu obeležio je Ognjen Jaramaz, koji se razigrao, raspucao i tako pomogao crno-belima da nakratko i povedu, ali je i Igokea igrala odlično čitavim tokom meča, lako je nalazila rešenja u napadu kada god bi crno-beli pripretili i kao po pravilu se vraćala na ''bezbednu udaljenost''.

Nije se crno-belima večeras moglo zameriti na želji, energiji i borbenosti, ali junak meča protiv Lokomotive Džoš Perkins večeras je bio potpuno van ritma, ovo je bila njegova najgora utakmica od dolaska u Partizan. Ništa večeras nije mogao da pogodi, sedam promašaja iz isto toliko pokušaja, bez skokova, dve izgubljene lopte i samo dve asistencije. Za nekoga ko je došao kao pojačanje umesto Gordića i Miler-Mekintajera - sraman učinak.

Jošilo, Ilić i Klemons su sa po 16 poena predvodili Igokeu, 13 je dodao Atić. U Partizanu Tomas 18, Mika 15, Pejdž 14 poena.

-

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke