Partizan - Opet te sudije...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.12.2014.
21:16
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako su svesni svojih grešaka u Zadru, u crno-belom taboru uveravaju da su sudije i ovog puta ''pogurale'' njihovog rivala...

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kao što je poznato, trener Partizana Duško Vujošević je suspendovan na tri meča u ABA ligi zbog isključenja i žestokih protesta tokom meča sa Mega Vizurom.

Prvi od ta tri susreta je odradio u Zadru, gde je njegov tim izgubio u subotu rezultatom 69-68.

Njegov pomoćnik Velimir Gašić na konferenciji za novinare nije želeo da krivce za poraz traži u arbitrima, čestitao je domaćinu na zasluženoj pobedi i naglasio da su košarkaši Partizana katastrofalno izvodili slobodna bacanja (7 od 20), što je i bio glavni razlog poraza.

Međutim, dan posle, oglasio se sportski direktor Partizana Dragan Todorić, koji je u izjavi ''Novostima'', konstatovao da su crno-beli posle pregledanog snimka utvrdili da ih je sudija Obradović ''deset puta'' oštetio protiv Zadra!

''Uvek najpre gledamo naše greške i kako da ih ispravimo, ali ovog puta ne mogu da prećutim greške sudije Obradovića! U povratku u Beograd gledali smo snimak, na kome se jasno vidi da je deset puta presudio na našu štetu, još od prvog faula u napadu Pavlovića'',
tvrdi Todorić, a prenose ''Novosti''.

On se, s tim u vezi, pita i zbog čega je pomenuti sudija delegiran, s obzirom i na njegove rodbinske veze sa jednim ''bivšim igračem Zadra''.

Todorić, ipak, ne gubi nadu kad je u pitanju plasman Partizana u plej-of ABA lige, ali sumnja da su od prošlog meča sa Mega Vizurom započete i neke druge ''igre'' da se Partizanu zada ozbiljan udarac.

''Partizan je uvek bio i biće klub koji se bori za pobedu na terenu'', poručio je Todorić.

Podsetimo, crno-beli trenutno imaju učinak od šest pobeda i šest poraza, ali će i u sledećem kolu imati veoma težak posao protiv drugoplasirane ekipe Budućnosti, koja je večeras poražena na svom parketu od zagrebačke Cedevite.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Кати магикоо
Sunday, 14.12.2014
22:30

samo jedno pitanje?kako ih bre više nije sramota da kukaju?12 godina su ćutali a sad ne zatvaraju usta kad nije po njihovom..