Partizan ponudio ugovor najtalentovanijem junioru

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.04.2016.
20:09
Izvor: Sportske.net

U danu kada su članovi Upravnog odbora doneli odluku o učešću u Evrokupu klub iz Humske odlučio je da ponudi profesionalni ugovor najtalentovanijem junioru iz svojih redova.

adidasngt.com
adidasngt.com

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS u četvrtak je potvrdio da neće odstupiti sa ranije utvrđenog kursa i da nikakve pretnje suspenzijama neće uticati na odluku da se u narednoj sezoni igra u Evrokupu.

Na sednici Upravnog odbora održanoj u četvrtak popodne postignut je konsenzus po tom pitanju, o čemu ste više mogli da pročitate OVDE, a na istom sastanku donesena je još jedna značajna odluka vezana za budućnost kluba.

Sportski direktor crno-belih Dragan Todorić za "Žurnal" je potvrdio da će Milošu Glišiću, jednom od najtalentovanijih juniora Evrope, biti ponuđen profesionalni ugovor.

"Biće mu ponuđen profesionalni ugovor. Propisi su takvi da je klub dužan da mu ponudi potpisivanje prvog profesionalnog ugovora. Zna se šta potom sleduje, da li će on prihvatiti li ne" rekao je Todorić.

Mladi krilni centar u četvrtak je napunio 18 godina pa je Partizan NIS bio u obavezi da mu ponudi profesionalni ugovor.

"Naša želja je da ostane kao jedan od najperspektivnijih juniora u zemlji. Ponavljam, biće mu ponuđen ugovor, rok da odgovori je u narednih 15 dana" zaključio je Todorić.

Miloš Glišić je 2011. godine postao član Partizana, odakle je stigao iz rodne Banjaluke. Sa uspehom je igrao za mlađe selekcije tima iz Humske, a u sezoni 2014/2015 priključen je radu prvog tima šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Friday, 22.04.2016
17:57

Cudna mi je ova izjava Todorica... Nude ugovor a kao to im je duznost. Nekako se oseca kao da oni Glisicu nude ugovor zbog nekih propisa a mole Boga da ne prihvati. Bas nekako los odnos uprave prema mladom igracu.

avatar
Anonymous
Friday, 22.04.2016
00:46

Imam neki strasan osecaj da ce Covke zaista da reaguje na ovo. Daleko bolje uslove nudimo svakako....

avatar
Thursday, 21.04.2016
23:42

Dobro da mu niste dali tri meseca...

avatar
KraljBre
Thursday, 21.04.2016
23:04

Konacno! To sam cekao i zeleo vise od bilo kog stranog pojacanja.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 21.04.2016
22:45

Ma sto da reaguje Chovke, chitaj izmedju redova, odbio ih, chovek hoce da igra Eurolegue, kao sto nekada iz Zvezde otisli u Partizan, (Tomasevic, Vidacic, Silobad, Vujanic, ..... jedino Radmanovic nije hteo kod njih pa je otisao u FMP). Ocekujem tog decka da se pridruzi, Simanicu, Radanovu, Aranitovicu, Apicu itd.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 22.04.2016
10:17

Ko je bre odbio, Miloš će potpisati pro ugovor sa Partizanom! Ko ti ljulj cage?!

avatar
marecareee
Thursday, 21.04.2016
20:43

Čovke reaguuuj