Partizan ređa poraze, treći u nizu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.04.2018.
21:54
Izvor: Sportske.net

Ima li razloga za zabrinutost trenera Čanka pred start Superlige?

ABA Liga/Partizan NIS
ABA Liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana odigrali su večeras u Kragujevcu prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera protiv Mega Bemaksa i na kraju su poraženi rezultatom 85:79.

Ovo je već treći uzastopni poraz Partizana  tokom priprema za Superligu, posle nedavnih neuspeha na crnogorskoj turneji protiv Sutjeske i Teoda.

Ipak, ono što je večeras bilo najvažnije jeste podatak da je sav prihod od prodatih ulaznica za meč sa Megom namenjen Centru za razvoj usluga saocijalne zaštite "Kneginja Ljubica" u Kragujevcu.

Partizan je tokom prve četvrtine imao i 15 poena prednosti, ali je Mega brzo uspela da je istopi i u drugih deset minuta napravi preokret.

Na poluvreme se otišlo vođstvom Mege rezultatom 44:35, na kraju trećeg kvartala ta prednost je postala i dvocifrena, a u poslednjoj četvrtini Partizan je uspeo samo da ublaži poraz.

Dobra vest za crno-bele je to što je Đoko Šalić večeras upisao prve minute na parketu posle nedavne operacije i trebalo bi da bude spreman za veći deo Superlige.

Za sedam dana, u četvrtak, 19. aprila, crno-beli počinju takmičenje u Superligi Srbije. Rival Partizana NIS u hali ''Aleksandar Nikolić'' biće novosadska Vojvodina a meč počinje u 20 časova.

Partizan NIS: Vilijams-Gos 5, Van 8, Si 14, Aranitović, Marinković 21, Veličković 5, Pecarski, Gavrilović, Andrić 11, Čakarević 1, Gagić 15, Šalić

Mega Bemaks:
Musić 5, Marjanović 7, Čarapić 11, Bitadze 11, Lazić 10, Koprivica 10, Samardžiski 11 Mišković 6, Cerovina 1, Fundić, Kapetanović 14.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke