Partizan to nije mogao da prećuti - ''Zašto se ova vest pojavila neposredno pred odluku Evrolige?''

Autor: Beta Beta
subota 22.06.2019.
20:07
Izvor: Beta

Navijači Partizana očekivali su saopštenje kluba posle četvrte utakmice finala plej-ofa. Ono je izostalo ako ne računamo oglašavanje predsednika Ostoje Mijailovića na Tviteru, ali sada su se crno-beli oglasili drugim povodom na klupskom sajtu.

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da sve svoje obaveze ispunjava na vreme i da ne postoji nikakva opasnost da se klub nađe pod blokadom BAT-a zbog bilo kog dugovanja.  

Na sajtu BAT-a juče se pojavila vest u vezi sa dugovanjima koje Partizan ima prema svom nekadašnjem igraču Nikoli Milutinovu, odnosno njegovoj tadašnjoj agenciji, pa su se crno-beli danas oglasili tim povodom.

Kako se navodi u saopštenju Partizana, klub sa svim bivšim igračima i trenerima, uključujući i Nikolu Milutinova, ima potpisane sporazume o reprogramu dugovanja i obaveze iz tih sporazuma ispunjava blagovremeno.

"Rata koja je dospela 15. novembra 2018. plaćena je na vreme, a klub u svom finansijskom planu ima plaćanje preostalih rata iz sporazuma postignutog u avgustu 2018", navodi se u saopštenju.

Pre dva meseca, kako se dodaje, klub je u potpunosti isplatio potraživanja koja je agencija "Entersport LLC" imala prema Partizanu i na taj način okončao pravni odnos sa tom agencijom.

Partizan je istakao da potpisani sporazumi sa bivšim igračima i trenerima, kao i njihovo poštovanje, predstavljaju "ključnu stavku u potpunoj finansijskoj stabilizaciji kluba" i da "u tim slučajevima Partizan ne dozvoljava nikakve improvizacije".

"Zbog čega se vest o slučaju koji je zapravo završen isplatom prema agenciji, odnosno sporazumom sa igračem koji se u potpunosti poštuje, pojavila u javnosti, Partizan ne želi da nagađa. Indikativno je da se ona pojavila u trenucima neposredno pred odluku Evrolige o dobijanju specijalne pozivnice za učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju za sezonu 2019/20", navodi se u saopštenju.

"Partizan neće upirati prstom ni u koga, ali želi da još jednom istakne kako je klub finansijski stabilan, da svoje obaveze ispunjava na vreme i da zbog toga ne postoji nikakva opasnost da se klub nadje pod blokadom BAT zbog bilo kog dugovanja", zaključuje se u saopštenju Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 23.06.2019
10:46

Da, bas ce to prelomiti Hahhaa

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 22.06.2019
23:35

На који начин је успео да се финансијски стабилизује.

avatar
The_Matrix
Sunday, 23.06.2019
02:19

Verovatno na isti onaj na koji je i fk cz uspela da se stabilizuje ili kako je kk cz ugasena pa napravljen novi klub od fmp-a, dok je fmp napravljen od okk radnicki beograd

avatar
nedeljko
Sunday, 23.06.2019
08:30

prepisao od vas , jedino nije ime promenio kao vi

avatar
dusko
Saturday, 22.06.2019
22:39

Zbog ove vesti Partizan nije dobio poziv u El !? Kako ste smešni ! Ako je i od Ostoje mnogo je!

avatar
Silent
Saturday, 22.06.2019
20:57

Ako je BAT onda je BAT zasto bi vi da se to krije? Izborite EL na parketu a ne kupovinom ucesca u istoj dosta je bilo mufte

avatar
Dača
Sunday, 23.06.2019
10:40

FMP je dva puta igrao El a da je nije zaslužio na terenu. To znači da mu je neko (znamo i ko) kupio mesto u istoj. Tako da je bolje ćutati.

avatar
ariton
Thursday, 27.06.2019
12:01

Ma znaju jadnici mali ali im je mozak otupeo.I zato sad jadnici nemaju svoje mišljenje.Njihovo mišljenje je samo mišljenje jednog coveka njihove najvece legende.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
15:47

I pre toga jednom EK.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 22.06.2019
20:49

Zna se i ko je vest pustio u javnost. :D Normalno da se zna da je partizan stabilan, za partizan se ne igra za pare i platu, nego za casove ljubavi, bonove za menzu i bus plus kartu. :D A ovog Milutinova sram bilo sto svoje pare trazi. :D

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.06.2019
03:30

Gde je Milutinov rekao da nije dobio pare koje mu sleduju ugovor?
Moras da naucis da ne verujes svemu sto novine pisu, ali ipak sta drugo ocekivati od osobe koja misli da rec "polukorak" postoji u nasem recniku xaxaxaxa.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 24.06.2019
22:00

Izvini, ti si napisao da nije polukorak, nego korak ipo.
Gde je on rekao da je tuzio? Sta napisali portali. To isti oni portali koji sad razapinju ove klince fudbalere, a pre nedelju/dve (ne mesec, dva,) ih dizali u nebesa i pricali kako ce uzeti zlato.
Nije najskuplji. Skuplji su bili Zmago Sagadin, Zuros, Aca Petrovic, Svetislav Pesic,... Ali simpatizeri KK "Rijaliti polukorak" to ne mogu da shvate.
Novi pismo izmisljate, svaka vam cast.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 24.06.2019
17:27

Prvo, kako ti znas da jeste ? Sto je onda tuzio ? Drugo, to za polukorak nisam napisao ja nego je tu izjavu dao funkcioner kluba, ja sam samo prokomentarisao. Ali dobro, navijacima partizana je glavna odluka da lazu, tako da tvoj komentar nije iznenadjenje. Sto se tice tvog smeha na kraju, drago mi je da se smejes. Radices nesto skroz suprotno kad izadje na videlo koliko se limar zaduzio za ovu sezonu da dovede najskupljeg trenera u regionu u istoriji i gomilu pojacanja. :)

avatar
Z
Saturday, 22.06.2019
20:46

Dajte bre ljudi....vec sam rekao, bio bih najsrecnijinkada bi dva nasa tima bila u EL....ali je Bartoumeu vec odavno jasno stavio do znanja kako stoje stvari.

Kakve veze ima da li je ovo dospelo u medije ili ne? Mislite da EL nema uvid u "knjige" svakog kluba????

avatar
Old_school
Saturday, 22.06.2019
20:38

Dace drzava, ne brini Evroligo.