Partizan već krenuo u potragu za pojačanjima! Hoće li on biti prva ''lasta''?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2018.
11:00
Izvor: Sportske.net, Espreso

Za ekipu Partizana sezona je okončana porazom u polufinalu plej-ofa Superlige. Sada je uprava na potezu...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, u Partizanu su se nadali da i u domaćoj Superligi mogu da zadaju novi udarac favorizovanoj Zvezdi i sezonu okončaju duplom krunom.

Ali, u tome nisu uspeli, delom i zbog povreda dvojice važnih igrača u rotaciji, Bondže Sija i Vanje Marinkovića koji nisu mogli da pomognu ekipi protiv najvećeg rivala.

Šta je, tu je, crno-belima sada ostaje da za narednu sezonu formiraju kvalitetniji tim koji bi mogao da posle nekoliko ''sušnih'' godina vrati šampionski pehar u svoje vitrine - da li onaj iz ABA lige, ili ovaj domaći, superligaški.

A prema najnovijim informacijama, u Partizanu su već počeli da vuku konkretne poteze kada su u pitanju pojačanja.

Naime, ''Espreso'' je preneo svoja saznanja da je predsednik Partizana Ostoja Mijailović navodno ponudio centru Mornara Urošu Lukoviću da se posle godinu dana vrati u redove crno-belih!

Ovaj 28-godišnji momak je imao izvanrednu sezonu u Mornaru, sa kojim je izborio plasman u plej-of ABA lige, odnosno u Evrokup, a šlag na tortu je i osvojena titula prvaka Crne Gore, posle pobede u finalnoj seriji nad podgoričkom Budućnosti (3:1).

Poznato je i koliko Luković voli Partizan, što je pokazao i tokom preksinoćnjeg šampionskog slavlja u Baru, a o čemu se radi možete se podsetiti OVDE.

Sigurno bi i on, kao i mnogi navijači Partizana voleli da dođe do ovakvog razvoja događaja, a naredni dani pokazaće koliko je to realno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš1976
Saturday, 02.06.2018
20:20

Ja iskreno ne mogu više da gledam Andrića i Vanju..Toliko šansi da postanu vođe,da nose ovaj tim..Umesto toga,mlitavi,beskrvni,nikakvi..Ostaviti samo Sija,Gagića,NWG,Aranitovića,Pecarskog,klince Jovanovića,Tanaskovića,Tadića,Pažina,Vujačića.Ako je ikako moguće vratiti Uroša i tu je onda petica maltene popunjena..Ako zadržimo NWG onda recimo sa Jaramazom iz Mege isto imamo keca pokriveno...Valjda će Lončar uneti malo živosti..

avatar
Kori Volden
Saturday, 02.06.2018
13:35

Mnogo se ogresio Partizan o ovog momka...Za Gagica, Brajmu i Salica je Sek licno i personalno.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 02.06.2018
11:22

Nikad nije ni trebao da ode. Gos- znam da bratina nece ostati, ali, hajde (?- neko tipa Gordic, Tadic), ? (Jovanovic, Aranitovic), Si (?, Tanaskovic), ? (Velickovic, Pecarski), Gagic (Lukovic, ?). Prodati (i) Marinkovica i Andrica, (i) Cakarevica i Salica, Vona i Brajmu pustiti da odu takodje koliko danas, za Gavrilovica mozda malo i razmisliti, ali, ne bi ni mogao da ima vazniju ulogu od 11. ili 12. u timu pa tu cak i pozajmica dolazi u obzir, a obRada svadbara da (vise) ni ne spominjem jer je to mozda i najveca sramota od nazovi igraca koja je dosla i bila kod nas...

avatar
ludjak
Saturday, 02.06.2018
18:38

novica 11 ili 12 igrac moze da bude.... covek je polu paralizovan.... 10ak min max sledece sezone.... trebaju nam 4 jaka pojacanja da se necemu nadamo...

avatar
babaroga
Monday, 04.06.2018
16:33

Raspolozen si da razlozimo tu pricu ili je to samo onako, kao podsetnik? Mislim na to sto se Ljuci jako svidja moj komentar?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 03.06.2018
09:54

Znam da tim mnogo trpi zbog njega u odbrani, ali, nemoj sad ni ti bas tako. Ne mora ni on da ostane naredne sezone, ako misli da ne moze, ne mora da nastavlja...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 02.06.2018
11:02

Morate da dovedete igrače koji mogu da igraju i protiv FMP-ovih sudija što se jasno videlo i ove sezone.

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 03.06.2018
04:56