Partizan vs Mega - Ko će položiti ''popravni''? (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
11:03
Izvor: Sportske.net

Prvi od dva srpska derbija u okviru 11. kola ABA lige na programu je večeras u ''Pioniru''. Oba rivala imaju veliki motiv da se iskupe za prethodne neuspehe.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Povratnički debi Saše Pavlovića i Dragana Milosavljevića obeležen je debaklom crno-belih protiv izraelskog Hapoela i gubitkom svih šansi za plasman u narednu fazu Evrokupa.

Crno-beli su ostali dužni navijačima koji su ih u velikom broju podržali u toj utakmici, pa će večeras imati prvu priliku da se na istom mestu iskupe, ovog puta u ABA ligi.

Zahvaljujući seriji poraza u Evrokupu, Partizanu sada ostaje da se maksimalno koncentriše na obaveze u regionalnom takmičenju i pokuša da izbori poziciju u plej-ofu, odnosno među prve četiri ekipe na tabeli.

Zbog toga će večerašnji meč protiv Mega Leksa imati i mnogo veći značaj za ekipu Duška Vujoševića u odnosu na pomenuti protiv Hapoela i jasno je da ovoga puta samo pobeda dolazi u obzir, kako sebi ne bi dodatno otežali posao i u ostvarenju ovog, najvažnijeg cilja u tekućoj sezoni.

Partizanu ni večeras neće biti lako, veliko je pitanje da li se već sada može očekivati neki bitniji napredak u igri povratnika Pavlovića i Milosavljevića, imajući u vidu ono što su prikazali protiv Izraelaca, a trener Vujošević ponovo neće moći da računa na povređenog Eda Murića.

Naravno, svoje ambicije i veliki motiv ima i Mega Leks, koja je u prošlom kolu ubedljivo poražena od Cedevite na svom terenu i koja takođe večeras u ''Pioniru'' želi da značajno popravi utisak i vrati se na pobednički kolosek.

Ekipa Dejana Milojevića je tokom sezone pokazala kvalitet, predvodi je odlični Nikola Jokić i sigurno je da ćemo večeras gledati zanimljivu borbu.

Obe ekipe posle deset odigranih kola imaju polovičan utisak, sa po pet pobeda i pet poraza, tako da će se pobednik učvrstiti u gornjem delu tabele, dok će poraženio pasti u ''donji dom'' i značajno se udaljiti od vodeće četvorke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 07.12.2014
12:29

NAPRED PARTIZAN!!!Ocekujem pobedu veceras u Pioniru,koja ce nas pribliziti vrhu tabele,stvari dolaze na svoje mesto i ocekujem Evroligu sljedece sezone!Dobro pamtim sve,sve sto bilo je oooooo...