Partizanova deseta, ovacije Novici i Mozliju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.12.2019.
22:42
Izvor: Sportske.net

Crno-beli nisu dozvolili iznenađenje večeras u ''Štark Areni''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U utakmici 13. kola ABA lige, ekipa Partizana večeras je pred svojim navijačima savladala Primorsku rezultatom 81:62.

Ovo je deseta pobeda crno-belih od početka sezone u ABA ligi, pa Trinkijerijev tim i dalje drži korak sa vodećim ekipama na tabeli.

Gosti iz Kopra su u prvih par minuta imali blagu prednost, ali potom Partizan preuzima kontrolu i lagano je domaćin uvećavao svoju prednost.

Na poluvreme Partizan je odneo devet poena viška - 39:30, ali uz dosta promašaja van linije 6.75 i ne baš ubedljivu igru. Ipak, početkom drugog poluvremena, kapiten Novica Veličković uneo je novi energiju u igru crno-belih, za sedam minuta u igri upisao je devet poena (3/3 za dva, 1/2 za tri).

Parizanova prednost postala je dvocifrena, neizvesnosti više nije bilo, a da užitak navijača Partizana bude još lepši, potrudio se Vil Mozli, svojim atraktivnim blokadama. I Mozli, kao i Veličković nešto ranije, ovacijama je pozdravljen sa tribina.

Rašon Tomas je sa 15 poena i devet skokova bio najefikasniji u Partizanu, Zagorac, Gordić i Veličković su ga pratili sa po devet poena.

U ekipi Primorske istakao se trio Vončina, Barič i Marinković, sva trojica sa po 15 poena.
-
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REV
Sunday, 29.12.2019
23:54

Партизан: Томас 15, Величковић 9, Загорац 9, Гордић 9, Волден 8, Јарамаз 6, Пејџ 5, Трифуновић 5, Рединг 5, Мозли 4, Јанковић 4, Бирчевић 2. Сви до једног су се ''уписали''.