Partizanove muke sa dovođenjem krilnog centra, još jedna neostvarena želja?!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.01.2021.
17:03
Izvor: Sportske.net

Cilj je postavljen, radi se na njegovom ostvarivanju, ali...

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je uspeo da nađe zamenu za Nemanju Gordića, doveo je Džoša Perkinsa iz Poljske i rešio pitanje plejmejkera, ali kada je u pitanju pojačanje na mestu krilnog centra, tu stvari idu mnogo teže.

Pominjao se Goins, činilo se da je njegov transfer gotova stvar, ali se posao izjalovio, potom je neočekivano u prvi plan izbio Stefan Birčević, koji ne može da otputuje u Japan i priključi se ekipi Hirošime zbog aktuelne situacije sa koronavirusom i strogih meta u Japanu. Međutim, on ima ugovor sa Japancima i samo ako oni odluče da ga raskinu, Birčević bi mogao da se vrati u Partizan.

Ali, to ne deluje realno, pa su crno-beli tražili i dalje, a prema informacijama iz Grčke, Partoizanova meta bio je i Amerikanac Džejms Veb III.

On ima 27 godina, član je grčke Larise, a može se pohvaliti i NBA iskustvom, pošto je u sezoni 2017/18 bio član Brukklin Netsa. Potom je otišao u Nemačku, u ekipu Telekom Baskets iz Bona, odakle se 2019. vratio u Ameriku, u NBA G ligu, gde je branio boje Ajova Vulvsa pre nego što se preselio u Grčku.

"Dobili smo ponudu za Džejmsa Veba u vrednosti od 40.000 dolara, ali je nećemo prihvatiti. On nigde ne ide", preneli su grčki mediji izjavu prvog čoveka Larise Todorosa Rizulisa.

Navodno je ta ponuda Partizanova, ali zašto bi bila u dolarima...
-
Baner 12
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Saturday, 09.01.2021
18:54

Ha, pogledah pocetak klipa i pomislih, evo opet nekog ko kos moze da pogodi samo ako zakuca u njega, nisam primetio da je klip po segmentima. Problem je sto sam ja ubedjen da nasa losa igra tesko moze da se promeni dovodjenjem igraca i trenera. Previse je losih i nezainteresovanih u ovoj ekipi da bi jedan, ili dva igraca to mogli da promene. Ako se ne trgnu ovi koje imamo dzaba je dovesti bilo koga, a ne lici mi da ce se to desiti. Jeednostavno smo ove sezone losa ekipa i tesko se takva sezona preokrece u pozitivnu.

avatar
Limenka
Saturday, 09.01.2021
23:34

Svaka ti je Njegoseva. Samo bih dodao da se okrenemo stvaranju mladih igraca, ne znam sta se desava sa KK Mladost? Sa kupovinom nam nesto ne ide od ruke (Loncar,Kecman?). Zagorac, Velickovic, Jankovic zahvalnica, diploma, zlatan sat i zavrsiti saradnju