Pavićević, otvoreno: ''Budućnost je mogla da izbegne Zvezdu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.03.2020.
21:36
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Iako je njegovom timu sada znatno otežan posao, drago mu je jer su sumnje u neregularnost izbegnute.

aba-liga.com/Petrol Olimpija
aba-liga.com/Petrol Olimpija

Povezane vesti

Veliku pažnju izazvao je večerašnji crnogorski derbi u okviru 20. kola ABA lige. Budućnost je savladala Mornar sa 93-88, čime su Podgoričani osigurali najmanje drugo mesto i prednost domaćeg terena u polufinalu plej-ofa, dok Baranima tek predstoji još teža borba za plasman među četiri najbolje ekipe.

''Sada smo korak dalje, ne zavisi sve od nas, već i od drugih, a to nije dobro. Ni dve pobede nam ne garantuju plej-of, jer imamo slabiji međusobni skor od Primorske. Nadam se, ipak, da ćemo uhvatiti poslednji voz'', poručio je posle meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

S tim u vezi, Pavićević je podsetio i da je Budućnost mogla večeras i da kalkuliše, da bi u slučaju poraza možda mogla u polufinalu da izbegne aktuelnog šampiona, Crvenu zvezdu. ali da se to nije dogodilo.

"Bilo je spekulacija da će biti drugačije, jer je u nekim kalkulacijama Budućnost da je izgubila mogla da izbegne Zvezdu u polufinalu, a da igra sa nama.

Međutim, ova dva kluba nisu iz te priče, odigrali smo sportsku utakmicu, što mi je izuzetno drago. Mi ćemo probati da dođemo do plej-ofa, bio bi to sjajan uspeh za nas i crnogorsku košarku", objasnio je Pavićević, a prenose ''Vijesti''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Monday, 02.03.2020
22:52

Kako da izbegne Zvezdu a da igra sa njima???

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 02.03.2020
23:10

Ma pusti matorog on je mislio da ce Partizan da izgubi sve utakmice sto je van pameti pa da Buducnost bude prva a oni cetvrti!

avatar
NenadNenad
Monday, 02.03.2020
23:46