Poceko: "Ja sam budala i klovn, a Zvezda je igrala najbolju košarku u Evropi"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.04.2017.
21:45
Izvor: Beta

Pomoćni trener košarkaša Cedevite Đanmarko Poceko rekao je da je napravio nekoliko grešaka u večerašnjoj utakmici sa Crvenom zvezdom i da je to jedan od razloga poraza.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

"Zvezda je zaslužila pobedu, igrala je dobro. Ja sam napravio nekoliko grešaka i to nas je koštalo. Izvinjavam se igračima", rekao je Poceko novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je povela sa 1:0 u finalnoj seriji Jadranske lige, pošto je večeras pobedila Cedevitu sa 81:66.

"Dobro smo počeli, koncentrisano, bili smo sveži, ali je onda Zvezda postala agresivnija i mi na to nismo odgovorili. Imali smo dosta problema na poziciji plejmejkera i jako je teško u takvoj situaciji boriti se protiv jedne od najjačih odbrana u Evropi. Sutra je novi dan i mi ćemo se boriti do kraja", rekao je on.

Poceko je na konferenciji posle utakmice napravio mali šou. On je kazao da je "budala i klovn", kao i da mu je "glup" što ne može da nauči hrvatski jezik.

Na pitanje da li misli da je u prvom poluvremenu napravio grešku što je rano iskoristio tajm-aute, Poceko je kazao "bravo majstore" i opsovao. Takođe, dodao je da će novinar koji je to primatio sutra biti s njim na klupi.

Poceko je čestitao Zvezdi na celoj sezoni u Evroligi, gde je u poslednjem kolu ostala bez plasmana u četvrtfinale.

"Zaslužili ste da igrate plej-of, par meseci ste igrali najbolju košarku u Evropi. Morao sam da gledam meč protiv Darušafake i mnogo sam se nervirao. Darušafaka je isto dobra, ali vi ste pokazali nešto drugačije i čestitam na tome", rekao je Poceko.

Druga utakmica finalne serije izmedju Zvezde i Cedevite igraće se u utorak od 18.00, takodje u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 11.04.2017
07:42

Cuj limene....svaka cast.....mogu da mislim kako bi se ponasali u odnosu na njega da su izgubili.....a neko je i to pokazao jer je velik uvek bio i bice

avatar
Amar Zornic
Monday, 10.04.2017
23:19

Svaka cast na izjavi

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Monday, 10.04.2017
22:44

Већи Србин оф

avatar
Aleksandar-Saša Drmonjić
Monday, 10.04.2017
22:18

Bio je car kad je igrao,a takav je i ostao....

avatar
ugaseni zivoti
Monday, 10.04.2017
21:55
avatar
Marko HM
Monday, 10.04.2017
21:55

Sportski, nema šta. Svaka čast. Voleo bih da se svi ovako ponašaju.

avatar
Tuesday, 11.04.2017
13:12

kaze lik koji navija za KK Saopstenje ... kada cete vi tako ? pa nikad naravno , skorojevici ne znaju sta znaci spotski duh , sve biste da progurate na mala vrata i na silu ...