Počeli pregovori, Zvezda dovodi novog centra posle najnovijih dešavanja!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.01.2021.
17:19
Izvor: Sportske.net, b92.net

Novog, ili starog, pitanje je sad...

EPA-EFE/Fernando Alvarado
EPA-EFE/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Vest o navodnoj suspenziji Džonija O'Brajanta, koju je tokom popodneva lansirao italijanski novinar Emilijano Karčija iz Sportanda snažno je odjeknula u košarkaškoj Srbiji, ali i širom Evrope, s obzirom da se sve dešava samo par sati pred večerašnji duel Crvene zvezde i Asvela u 23. kolu Evrolige.

Još uvek se očekuje eventualna potvrda te informacije iz Crvene zvezde, ali sve će se po tom pitanju znati posle večerašnjeg meča.

A dok se to čeka, već su se pojavila i nova nezvanična saznanja do kojih je došla B92. Prema njihovim informacijama, Crvena zvezda je ponovo uspostavila kontakte sa svojim bivšim centrom Vladimirom Štimcem sa namerom da ga po četvrti put u njegovoj karijeri angažuje!

Prvi razgovori na tu temu su već obavljeni, a sve je olakšano činjenicom da je Štimac trenutno slobodan u izboru nove sredine posle rastanka sa Kinezima.

On je Zvezdu napustio letos posle dolaska trenera Saše Obradovića u čiju se koncepciju nije uklapao, ali s obzirom na to da je sa Radonjićem svojevremeno odlično sarađivao, ovaj transfer, bar na prvi pogled, deluje realno.

Ali, i o tome će večeras sigurno biti više reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke