Podrška Luki - Delegacija KSS posetila Zvezdinog kapitena

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.10.2015.
17:30
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Podršku povređenom reprezentativcu Srbije i kapitenu Crvene zvezde Telekom Luki Mitroviću danas su pružili Igor Rakočević i Vlada Kuzmanović u ime Košarkaškog saveza Srbije.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Luka Mitrović se oporavlja od povrede kolena, a kako bi mu period oporavka što brže prošao, podrška kapitenu Crvene zvezde stiže sa svih strana.

Danas su mu u poseti bili nekadašnji košarkaši Zvezde, a danas visoki funkcioneri u Košarkaškom savezu Srbije Igor Rakočević i Vlada Kuzmanović.

Dugo su razgovarali, a Luka Mitrović nije krio zadovoljstvo zbog ovog njihovog gesta.

''Izuzetno mi je drago što su me posetili ljudi iz Saveza. Lep gest, prava je stvar što brinu o igračima. Sa Igorom sam igrao u Crvenoj zvezdi, dobri smo prijatelji… Stvarno mi je značilo što sam porazgovarao sa Rakočevićem i Kuzmanovićem i još jednom im se zahvaljujem'',
istakao je Mitrović.

Igor Rakočević je izrazio nadu da nećemo dugo čekati na Lukin povratak na teren.

''Luka je moj prijatelj i bivši saigrač, sjajno smo sarađivali godinu dana. Naravno, u ime KSS, ali i u ime prijateljstva, posetio sam ga da mu pružim podršku za dalji oporavak. Luka je sjajan momak i nadam se da ćemo ga što pre ponovo videti na terenu – rekao je potpredsednik KSS za mušku košarku''
, izjavio je Rakočević, potpredsednik KSS za mušku košarku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 28.10.2015
18:42

Sjajno, samo se nešto ne sećam da je bilo ko iz KSS posetio Partizanovog kapitena, Milosavljevića, kada je doživeo težu povredu od Mitrovićeve?! Na onu stvar ste mi se popeli sa Lukom Mitrovićem i Markom Grujićem, mislim na celokupne srpske medije!

avatar
Wednesday, 28.10.2015
20:23

Sta ces kad navijas za maliii klub ;-)

avatar
Friday, 30.10.2015
16:26

Tada aktuelnog sampiona Evrope koji nas je pitao ko smo mi, smo prosle sezone UGAZILI i PONIZILI u Pioniru, tako da verujem da sada znaju ko smo!!!

avatar
Thursday, 29.10.2015
03:38

Al' zato vas Evroligaši pitaju ko ste vi pa onda morate da šaljete saopštenje u kojem objašnjavate ko ste i šta ste - plačipi... :D

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 28.10.2015
20:47

Katanac gasi svetla gledaj Zvezdu jer tvog tima vise nema