Poluvreme - Biće drame, dvojac drži Partizan u igri! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.10.2020.
21:23
Izvor: Sportske.net

Neizvesnost u dvorani "Ranko Žeravica".

STARSPORT/Dragana Stjepanovic
STARSPORT/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Ekipa Partizana gubi posle prvog poluvremena igre u meču drugog kola Evrokupa protiv Venecije. Trenutan rezultat je 42:43.

Partizan je od starta imao problem jer je Tomas vrlo brzo stigao do dve lične greške, a Jaramaz je krenuo odlučno od starta za crno-bele.

Partizan je imao prednost u prvoj četvrtini u većem delu, a nakon trojke Pejdža bilo je i 18:11.

Ipak, na drugoj strani Šapel i Dej su pogodili po jednu trojku i vratili Veneciju u igru. Imali su i Italijani problem, upravo je Ostin Dej za samo dva i po minuta u igri napravio tri faula.

Prva četvrtina je završena nerešenim rezultatom (23:23), a onda serija Venecije od 5:0 početkom druge četvrtine. Ipak, Miler-Mekintajer je proigrao, radio je sve nekoliko minuta, asistirao, skakao, poentirao za preokret.

Ipak, novom serijom 5:0 koju je ponovo pokrenuo Tonut trojkom Venecija odlazi na +4. Šćepanović je bio prinuđen i na tajm-aut nakon izgubljene lopte Jaramaza, a potom i faula Nikole Jankovića.

Jaramaz je ponovo preuzeo odgovornost krajem druge četvrtine, svojim desetim poenom je smanjio na 37:39, on i Mekintajer su držali crno-bele u igri. Ipak, nisu uspeli da preokrenu do poluvremena.

Evo i nekih tvitova tokom prvih 20 minuta igre.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 06.10.2020
22:08

Nek mi oprosti Admin, morao sam i ovo da komentarisem, pa to je vise komedija, znaci, Zagorac pravi faul, tacno se vidi kako se savije i gurne igraca ove jadne ekipe, i sudija svira faul, [pazite strategije, prvo sa klupe Partizana aplaudiraju, a da bude jos ubedljivije da sudija svira faul u napadu, Zagorac krece ka njihovoj polovini, i onda kad su sudije svirale faul Zagorca ovi svi ko u cudu, jel to moguce! Znaci to je toliko gadno, licemerno, odvratno, namazano, e moj Partizane, ko je sve doziveo da brani tvoje boje, strasno!

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 06.10.2020
21:38

Ovde osim Jaramaza ja ne vidim da ne ko igra ili se znoji! U cemu je problem, Gorda nesto se raspravlja sa Scepom, ovaj Pejdz skroz neodgovoran za odbranu a za napad pucaj trojke do iznomoglosti, Tima NO COMMENT, ma kakav Boza Djumic, mislim da je jos gori, Zagorac mi deluje ispraznjeno ko da nema kap krvi, Danguba moj Danguba, sta li je sa njime, decko skroz izgubio onaj takmicarski ritam, nit napad nit odbrana, za sut da ne pricamo, bas ce mu trebati vremena da se vrati! Ja imam utisak da nesto ne stima izmedju igraca i Scepe, nema covek autoritet i svi imaju nesto da mu kaze kad ih menja, obratite paznju, ali cak i ovaj Pejdz ko nesto gleda prema njemu kad ga Scepa menja. Scepa je bas kulturan, smiren, polako bre ljudi treba malo da gu trpite, pa koliko smo mi trpeli Radonju, pa ako niste zaboravili dve sezone, ali posle je bas bilo ok, nego meni nesto ovde nije bas ok, to je odnos igraca prema treneru, ali i odnos izmedju njih, da li je neko nezadpvoljstvo zbog finanisijske situacije, da li je nesto drugo ja to ne znam, ali ovaj Partizan ako bude imao ovakav lezeran pristup izubice i od Krke, i od Zadra a da ne pricam za one jace timove. Srecno Crno beli d apobedite ove zabare.

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 06.10.2020
21:32

Pre će biti trojac da ih drži u igri....ovakvo domaćinsko suđenje odavno nije viđeno u EK-u

avatar
Petar Petar
Tuesday, 06.10.2020
22:17

Ne znam, nisam gledao, ali ja ne pamtim da si ikada napisao komentar a da nije u vezi sa sudjenjem. Razlika je samo u tome da kada pises o Zvezdi vas kradu, kada pises o Partizanu kradu za Partizan. Godinama je tako. Neverovatno...

avatar
paok
Tuesday, 06.10.2020
22:22

Sta sad tebi smeta sudjenje, zalis se i kad ne igramo protiv Fmp-a.