Poluvreme - Katastrofalna Zvezda gubi u Baru, šta će to navijače "oterati u grob"? (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 10.02.2020.
18:47
Izvor: Sportske.net

Prvih 20 minuta za zaborav.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Na poluvremenu utakmice 19. kola između Mornara i Crvene zvezde, "crveno-beli" gube u Baru rezultatom 39:23.

Domaćin je nakon serije 7:0 na početku meča ostvario veliku prednost koju je kasnije samo uvećavao, Zvezda nije imala odgovor u svom reketu gde su košarkaši Mornara bili veoma dominantni.

Nešto bolje su izabranici Dragana Šakote odigrali u drugoj četvrtini, rapspoložen je jedino Kevin Panter, ali to nije bilo dovoljno za nešto više od zaostatka koji će biti veliki izazov za stići u drugom poluvremenu.

Navijači su besni na izdanje košarkaša Zvezde, najviše im se zamera na borbenosti, energiji i agresivnosti koje je falilo tokom prvih 20 minuta meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Monday, 10.02.2020
19:57

Ljudi nije problem izgubiti, ali ovako nepostovanje prema grbu, e ovo nisam video odavno, letargicno, bezvoljno, Laza sutira trojku sa 9 metara, sta da vam kazem, sramno izdanje nasih momaka, sada jedino sto me interesuje je da ne zigubimo vecom razlikon nego u Bg, jer ovo je dno dna, pustite Sakotu na miru aman, sta da radi, da i ubije li, pa ovo je zaista sramno. Niti se bilo ko otvara, niti ko igra odbranu, niti se ko otvara da trazi loptu, itd. ALi desi ovako slab dan, umor, nema svezine, indisponirani do bola. Ovo je najsramnija igra ikada sto ja pamtim znaci od 1977 pratim kosarku, ovo ne pamtim, ovako nije bilo ni onda kad nas Parizan dobio +41, ali barem je bilo borbe svi omladinci Zvezde, ali ovo ima da mi stvori cir u zelucu! Zamislite, jos 9 promasenih slobodnih bacanja, znaci kako igramo moglo bi mirne duso da reazlika bude 30 poena, ali ni oni ne zvetaju pa zato je samo 16 :-) :-). Ne smem da pomoslim da igramo ovako u Nisu za KUP, ali ajde oprosticu im poraz nikakav problem nije, ali ovako bezvoljno, neborbenost ma bre, svi u jutru u 6 na trening, pa ponovo u 11, pa ponovo u tri, ubij ih, ko Dule nekada. Mada sam okoreli Zvezdas, on je moj trenerski idol!